Top
  >  Lifestyle   >  Borsten van vrouw groeien 9 cupmaten na verwijdering van baarmoeder

Borsten van vrouw groeien 9 cupmaten
Hoewel een borstvergroting één van de populairste cosmetische ingrepen is, was voor Sharon haar enorme boezem een ware hel. Nadat haar baarmoeder verwijderd was, groeide haar borsten met maar liefst 9 cupmaten.

De 51-jarige Britse Sharon had haar heel leven lang een 75D, maar daar kwam verandering in toen haar baarmoeder werd weggehaald. Omdat haar hormoonhuishouding opeens daalde, kwam de toen 45-jarige vrouw in de menopauze terecht. Haar borsten begonnen te groeien en in 2 jaar tijd groeide haar cupmaat met 9 maten. Ze ging van een 75D naar een 90L.

Door haar boezem kreeg Sharon pijn in haar rug en nek. Daarnaast verloor haar huid door het gewicht veel kracht, waardoor haar borsten heel erg gingen hangen. Hierdoor kreeg ze jeukende uitslag en moest ze poeders en crèmes aanbrengen om het dragelijk te houden. Ook kon ze niet meer aan tafel zitten tijdens het eten en zonder hulp rechtop staan lukte niet. Op een gegeven moment werd de pijn zo erg dat ze dagelijks morfine moest nemen.

Borstverkleining

Gelukkig heeft Sharon inmiddels een borstverkleining gehad in het tv-programma Embarrassing Bodies. De arts die haar hielp, gaf toe nog nooit zo’n grote cupmaat te hebben gezien. Tijdens de operatie werd maar liefst 6 kilo weefsel weggehaald.

Sharon is enorm blij met het resultaat van de ingreep. “Ik heb veel meer zelfvertrouwen en voel me meer vrouw. Ik heb eindelijk borsten in plaats van grote hangende dingen aan mijn heupen. Het dragen van een beha was zo ongemakkelijk door alle wondjes, maar dat is nu voorbij”, laat ze weten.

Foto’s Channel 4