Top
  >  Mode & Beauty   >  Borstvergroting is goed voor seksleven

Borstvergroting goed seksleven
Ben je niet blij met je seksleven? Dan kunnen grotere borsten weleens de uitkomst zijn. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat een borstvergroting goed is voor je seksleven.

Volgens professor Tomi-Ann Roberts, van een universiteit in Colorado, kan een borstvergroting ervoor zorgen dat je seksleven aanzienlijk verbeterd. Voor zijn onderzoek gebruikte hij 45 vrouwen die van plan waren om een borstvergroting te ondergaan. Zowel voor als 2, 4 en 18 maanden na de ingreep moesten de vrouwen vragen beantwoorden over hun seksuele verlangens, opwinding en seksuele bevrediging.

9 vrouwen die striae hadden opgelopen door te grote implantaten merkten geen verbetering in hun seksleven na de operatie. De 36 andere vrouwen gaven aan wel meer opgewonden te zijn dan vroeger en waren veel tevredener over hun seksleven. Zij meldden deze verbetering bij zowel de 4 als 18 maanden na de ingreep.

Waarom is een borstvergroting goed voor je seksleven?

Hoewel vrouwen met grote borsten door veel mannen aantrekkelijk worden gevonden zegt Tomi-Ann Roberts dat dit niet de belangrijkste reden is voor een beter seksleven. Volgens hem zorgt dan ook niet zozeer het toegenomen zelfvertrouwen bij vrouwen, maar het feit dat zij geld hebben uitgegeven aan hun eigen lichaam voor een bevredigend gevoel.