Top
  >  Mode & Beauty   >  Chirurg aangeklaagd na borstverdubbeling

Een dame uit New York heeft onlangs haar plastische chirurg aangeklaagd omdat hij twee mislukte borstoperaties heeft uitgevoerd op haar. Na de ingrepen had de vrouw namelijk niet een mooie nieuwe borstpartij, nee ze had er maar liefst twee extra borsten bij gekregen!

Maria Almaimo is een single moeder uit New York. Toen ze de leeftijd van 40 bereikte besloot ze haar borsten te laten vergroten. Op het internet vond ze een chirurg die borstvergrotingen deed. Maria betaalde ongeveer 5.000 euro voor haar nieuwe borsten.

Maar het ging goed mis met de operatie. Haar echte borsten zijn namelijk afgezakt naar de onderkant en aan de bovenkant heeft ze twee grote zwellingen, die zo groot zijn als een honkbal. In feite heeft ze er nu dus een tweede paar borsten erbij.

Maria heeft nu een schadevergoeding geëist van 5 miljoen dollar. De chirurg heeft tot nu toe 1 verklaring afgelegd namelijk: “Filmsterren laten constant hun borsten vergroten, waardoor plastische chirurgie banaal is geworden. De realiteit is natuurlijk dat er zoals bij elke ingreep geen enkele garantie is dat er niks kan mislopen. Elke patiënt reageert anders.”