Top
  >  Mode & Beauty   >  Claudio Ferrici tas Tom-me


De samenwerking tussen Claudio Ferrici en sterren stylist Tom Sebastian duurt voort en introduceert dit keer de Tom-me. De nieuwe tas is een kleinere variant van de succesvolle TomTas, die vorig jaar uitkwam.

Claudio Ferrici heeft het unieke, multifunctionele ontwerp van de TomTas doorgevoerd in de kleinere Tom-me. Het tasje is geschikt voor elke gelegenheid, waarbij je de basisbenodigdheden als een spiegeltje, make-up, telefoon en portemonnee nodig hebt. Bijvoorbeeld bij een lunch met vriendinnen, een diner afspraakje, of als je stylisch verantwoord naar de supermarkt gaat.

De Tom-me van Claudio Ferrici verschijnt in maar liefst twaalf verschillende kleuren, geïnspireerd op de vier jaargetijden. De tas is gemaakt van natuurlijk, gelooid rundleer met vloeiende belijning. De Tom-me heeft een uitneembaar toilettasje, die met een haaksluiting aan de binnenkant van de tas bevestigd is.  

De Tom-me zal vanaf de zomer 2010 verkrijgbaar zijn voor 229 euro.

post a comment