Top
  >  Lifestyle   >  Een dagje naar de KreaDoe 2013

KreaDoe 2013 Ellen
In de Jaarbeurs Utrecht is de KreaDoe 2013, de grootste hobbybeurs van Nederland, in volle gang. Afgelopen donderdag bezocht ik deze creatieve en gezellige beurs.

Op de KreaDoe 2013 kun je inspiratie op doen voor allerlei hobby’s. Zo kun je, in de 2 hallen die de beurs beslaat, terecht voor materialen en ideeën op het gebied van borduren, breien, mozaïek, sieraden, zelfmaakmode, poppen, kaarten, stempels, taarten, cupcakes en nog veel meer. Ook kun je diverse workshops volgen zoals kaarten maken, schilderen, sieraden maken, een mini taarttas decoreren en poppetjes uit vilt maken.

De sfeer op de KreaDoe is erg gezellig. Het publiek bestaat vooral uit vrouwen, maar ik heb ook een paar mannen geteld. De hobbybeurs is goed georganiseerd. Zo staan er in sommige gangpaden bankjes om even tot rust te komen en coupon-knippunten. Ook zijn verschillende terrassen waar je terecht kunt om iets te eten of te drinken. Wat ik zelf jammer vond, is dat de catering niet aangepast was op het thema, een heerlijke cupcake of een bijzonder stukje taart was niet te krijgen.

De KreaDoe 2013 duurt nog tot en met zondag 3 november. De beurs wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht, deze locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.