Top
  >  Lifestyle   >  De leukste origineelste cadeaus voor vriendinnen
cadeau

Ben jij op zoek naar de leukste en meest originele cadeaus om aan vriendinnen te geven? Dan zit je hier goed. Er zijn namelijk ontzettend veel leuke cadeaus om voor vriendinnen te kopen. Denk bijvoorbeeld aan een diamond painting eigen foto, waarmee je vriendinnen hun eigen foto’s kunnen versieren. Wij zochten uit welke cadeaus zowel leuk als origineel zijn om aan vriendinnen te geven en hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Diamond Painting kaarten
Met diamond painting kaarten heb je een erg leuk cadeau om aan vriendinnen te geven. Deze kaarten kunnen je vriendinnen zelf maken en versturen met bijvoorbeeld kerst of naar een jarige. Ook om zomaar op te sturen zijn deze kaarten zeker leuk. Wat je ook kunt doen, is de kaarten zelf versieren en naar je vriendinnen sturen. Zo geef je ze een heel persoonlijk cadeau.

Flip Vase
Ook een Flip Vase is leuk en origineel om te geven. In de Flip Vase kun je slechts een bloem kwijt, maar deze vaas staat werkelijk prachtig bij elke interieurstijl. De vaas is gemaakt van karton met een ringband, waarover papieren vellen hangen die je kunt omslaan. Op ieder vel staat weer een andere vaas afgebeeld, waardoor je telkens weer kunt experimenteren met een nieuw design. Met deze unieke vaas zal je je vriendinnen zeker verrassen.


Foto lichtslinger
Met een foto lichtslinger kunnen jouw vriendinnen hun kamers versieren met dierbare foto’s van jullie samen. Geef dus zeker een foto lichtslinger cadeau met foto’s van jou en je vriendinnen of geef een lichtslinger die je vriendinnen helemaal zelf kunnen samenstellen. Zo kunnen ze lekker creatief bezig zijn met het opleuken van hun ruimte.


Een spannend leesboek
Lezen je vriendinnen graag? Dan kun je ze ook een spannend leesboek cadeau doen. Denk bijvoorbeeld aan een thriller. Mocht dit niet naar hun smaak zijn, dan kun je ze ook een boek geven waar ze echt iets aan hebben. Misschien is een van je vriendinnen ondernemer. Geef dan een boek dat hier precies bij past, zodat ze hier iets uit kan halen voor haarzelf.

Geurkaarsen
Ook geurkaarsen zijn erg leuk om cadeau te doen. Er is vrijwel niemand die hier niet blij mee is, dus je zal je vriendinnen hier zeker mee kunnen verrassen. Het leuke is dat er diverse soorten geurkaarsen verkrijgbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan de geurkaarsen van Riverdale.
Weet jij al welk cadeau je aan je vriendinnen gaat geven?