Top
  >  Mode & Beauty   >  De nieuwste trends in damesmode voor het komende seizoen

Merk je dat je garderobe wel een opfrisbeurt kan gebruiken? Ga dit seizoen voor items die je nog tal van seizoenen met erg veel plezier gaat dragen. Het is dan belangrijk dat je investeert in kwaliteit en verschillende fijne basic items in huis haalt. Wat voor soort kleding in dat geval zeker niet mag ontbreken bij jou in de kast, lees je hier. Ga je binnenkort al een keer aan de slag met het upgraden van je eigen kledingkast?

Investeer in fijne basics in neutrale kleuren 

Een van de beste investeringen die je maar kunt doen voor je eigen garderobe, zijn het kopen van een aantal erg fijne basics. Denk daarbij aan een aantal topjes en fijne truitjes die je met elkaar kunt combineren. Maar een HEMA panty in verschillende diktes mag ook niet ontbreken in de kast. Want, laten we eerlijk zijn, een panty komt het hele jaar door maar al te goed van pas. Combineer het met een klassieke zwarte jurk of draag het onder een rok tijdens een frisse dag in de lente. Van huidskleur tot aan zwart, op het gebied van de kleur van de panty is er erg veel mogelijk.

Subtiele prints zoals streepjes domineren het modebeeld

En ga je aan de slag met het kopen van items zoals een dames coltrui? Dan mag je dit seizoen zeker uitpakken met kleuren en prints. Zo is de Bretonse streep nog steeds razend populair. Deze tijdloze print doet het goed op werk en in je vrije tijd, waardoor je deze kledingstukken vast en zeker vaak kunt dragen. En dat is natuurlijk het belangrijkste van alles.

Shop de leukste trends in de winkels en webshop van HEMA

Sta je te popelen om de stijl van je garderobe naar een hoger niveau te tillen? En kun je eigenlijk niet wachten om er een frisse wind doorheen te laten waaien? Bezoek eens een keer een van de winkels van de HEMA of shop in de webwinkel. Hier ben je het hele jaar door aan het juiste adres voor zowel het shoppen van fijne basics als leuke trendy items. Welke kledingstukken voeg je het liefste toe aan je eigen collectie? Neem alvast een kijkje online in de webshop en ontdek daar de leukste trends van dit moment.