Top
  >  Mode & Beauty   >  De nieuwste trends in gellakkleuren voor dit seizoen

Gellak, ken jij het al? Je kunt echt ein-de-loos variëren met prachtige kleuren, glitters, patronen en meer. Gellak blijft ook veel langer zitten dan normale nagellak en is ook nog eens krasbestendig. Ideaal voor als je in de zomer een dagje naar het strand gaat of een open schoen wilt dragen. Wil jij je nagels er ook weer tiptop uit laten zien? Ervaar het gemak van gellak en ontdek de nieuwste trendkleuren voor dit seizoen! 

Niks is te gek

Er zijn heel veel verschillende kleuren gellak, er is echt voor ieder wat wils. Het leuke aan gellak is dat je ook alle kleuren wel voorbij ziet komen in de modewereld. Er is geen goed of fout, je kunt helemaal uitpakken naar jouw smaak. Maak je eigen kunstwerkje met glitters, patronen of meerdere kleuren per nagel: niks is te gek! Toch zul je per seizoen altijd wel verschillende trends in gellak voorbij zien komen. Een van de trends voor dit seizoen, is neon-gellak.

Neon-gellak is wat feller dan een standaard basiskleur, maar daarmee steel jij zeker de show op een zomers festival. En ‘s avonds bij een feestje met blacklights, zal de neon-gellak heel mooi oplichten. Naast neon-kleuren zijn pastelkleuren ook helemaal trending op dit moment. Deze zachte kleuren zijn wat meer bescheiden en zullen daardoor ongetwijfeld altijd bij je outfit matchen. Ook lila en baby-roze zien we veel terug dit seizoen. Felle en zachte kleuren zullen het dus zeker goed doen in jouw gellak-collectie!

Gellak met patronen

Dit seizoen zien we naast gekleurde nagels ook veel gelnagels met een specifiek patroon. Een voorbeeld van een trend op dit moment is om alleen de witte rand van de nagel te lakken in plaats van de volledige nagel. Je kunt ook de Cat-eye gellak gebruiken, deze helpt je met het maken van een speciaal effect op de nagels. Er zijn inmiddels talloze ideeën ontstaan voor speciale gelnagels, dus wees vooral lekker creatief hiermee!

Het gemak van gellak 

Gellak heeft veel voordelen ten opzichte van gewone nagellak. Het blijft langer zitten dan normale nagellak en het is krasbestendig. En je hoeft er niet eens voor naar een nagelsalon. Je kunt gewoon je eigen mini-salon in huis oprichten met de beautyproducten bij nagelgroothandel.nl. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor de perfecte gelnagels. Vergeet naast de LED lamp geen basecoat en topcoat aan te schaffen om je favoriete gelnagels te creëren!