Top
  >  Lifestyle   >  De perfecte schoenen voor een avond uit!

Wanneer je een avond uit gaat, wil je natuurlijk goed voor de dag komen. Je hebt veel tijd en aandacht aan je uiterlijk besteed, zoals je haar en make-up. Ook heb je nagedacht over een leuke en bijpassende outfit. Hier wil je dan ook de perfecte schoenen bij dragen, maar welke schoenen zijn dit? In dit artikel lees je alles over de perfecte schoenen voor een avond uit. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Hakken

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte schoenen voor een avond uit zit je met het dragen van hakken altijd goed. Hakken zijn erg elegant en in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Zo kun je gaan voor een hoge hakken, wat erg sexy en elegant staat. Een klassieke hoge hak is een pump. Een pump is net iets lager dan een naaldhak, waardoor het nog wel comfortabel zit en je hier een avond op kunt staan. Bij de tenen is de schoen gesloten, maar de wreef van je voet is wel zichtbaar. Een mooie basic pump kan dan ook niet ontbreken in je kast en is zeker geschikt voor een avond uit. Daarnaast kun je ook kiezen voor sandalen met een hak. Deze schoen is dan ook ideaal voor een zomerse avond uit. De sandalen hebben vaak een blokhak of een sleehak. Dit loopt erg comfortabel en je zult geen last hebben van je voeten. 

Instappers

Wil je toch wat liever een platte schoen dragen? Dit kan natuurlijk verschillende redenen hebben. Zo kan het zijn dat je niet goed op hakken kunt lopen of dat je al lang bent en niet nog langer wilt zijn door een hak te dragen. Instappers dames zijn dan erg geschikt voor een avond uit, omdat ze comfortabel zitten en erg feestelijk uitzien. Een zwarte leren instapper met een sierketting is bijvoorbeeld erg chique en elegant. Bovendien is een instapper met verschillende outfits te combineren. Zo kun je een instapper onder een leuk jurkje dragen, maar ook onder een jeans. Hierdoor kun je instappers niet alleen dragen tijdens een avond uit, maar ook gewoon overdag. 

Kortom, wanneer je op zoek bent naar de perfecte schoen voor een avond uit zijn hakken of instappers zeker goede opties. Hakken stralen elegantie uit, waarbij je kunt kiezen voor een pump of een sandaal met een hak. Instappers zijn comfortabeler, maar ook erg feestelijk. Je kunt ze immers voor verschillende gelegenheden dragen.