Top
  >  Mode & Beauty   >  De tijdloze jurken die elke vrouw moet bezitten

Een goede collectie jurken hoort in de kast van elke vrouw. En natuurlijk heeft iedereen zijn eigen stijl, gelukkig maar ook, maar toch zijn er bepaalde jurken die eigenlijk een plekje horen te hebben in de kast van iedere vrouw. Dit zijn van die jurken die eindeloos te combineren zijn, perfect passen bij elke look en nooit uit de mode zullen verdwijnen. Dit zijn die jurken die het net iets makkelijker maken om de perfecte outfit samen te stellen. En als er een irritatiefactor is voor vrouwen, dan is het wel uren voor de kast staan en nog steeds niet de juiste outfit vinden. Met deze tijdloze jurken is die struggle verleden tijd. 

De Little Black Dress

Een absolute must-have, daar hoeven we niet over te discussiëren. In het ideale geval heb je zelfs meerdere LBD’s in je kast hangen, want de kans is groot dat dit een wekelijks onderdeel gaat zijn van je outfits. Als het niet vaker is zelfs, dan kun je maar beter een alternatief achter de hand hebben als je nog geen tijd (of zin) hebt gehad om de was te doen. Deze jurk is letterlijk voor elke gelegenheid geschikt: van uitgaan tot werk tot date-nights. De zwarte jurk is de perfecte manier om elegantie uit te stralen in elke situatie. 

De Ibiza jurk

Vernoemd naar het legendarische eiland is de Ibiza jurk minstens net zo legendarisch. Het is de perfecte jurk voor de zomer. Combineer met mooie sandaaltjes en een vintage leren tas en het voelt overal als Ibiza waar je ook bent. Ideaal voor een dagje strand, een avondje uiteten met je partner of een terrasje met vriendinnen. Je bent nooit underdressed met een Ibiza jurk. 

De veelzijdige kimono

Valt misschien niet helemaal in de categorie jurken, maar mag ook zeker niet ontbreken uit je collectie. De kimono dames is een must-have omdat het iedere look uniek kan maken. Combineer het met je LBD voor een zomers toevoeging aan elegante look. Draag het met een slipjurk en een riempje voor een geweldige outfit voor zomerse uitjes en vakanties. Ook ideaal voor over je bikini of badpak op het strand. Is er iets dat de kimono niet kan? 

De maxi jurk 

Last but definitely not least in je collectie is de maxi jurk. Deze jurk is op zichzelf al een volwaardige outfit, maar het is ook een ontzettend veelzijdig item dat je eindeloos kan combineren voor een perfecte look voor elke gelegenheid. Je kunt kiezen voor een fleurige maxi jurk voor de zomer of een gebreide jurk voor de winter. Dit is ook zo’n jurk die je met alles kunt combineren: van sneakers, tot sandalen, tot cowboylaarzen. Het kan allemaal!