Top
  >  Lifestyle   >  Dit zijn de beste bestemmingen voor een vrouwenvakantie

Wanneer jij en je vriendinnen toe zijn om even helemaal te ontspannen, dan is een vrouwen vakantie de beste oplossing. Even helemaal niets waar je over na hoeft te denken, geen werk, huishouden of kinderen. Je kunt ultiem ontspannen en genieten met je vriendinnen, maar waar ga je naartoe? En wat ga je ondernemen? In dit artikel vertellen we je alles over de beste bestemmingen voor een vrouwen vakantie. 

Curaçao

Ten eerste is Curaçao de ideale vakantie bestemming voor een vakantie met vriendinnen. Curaçao heeft een erg gezellige sfeer en de mooiste stranden. Het water is er helder blauw en de stranden wit, ofwel de ideale tropische bestemming. Hier kun je dan ook ultiem ontspannen. Wanneer je in bent voor een avond uit, ben je op Curaçao ook op het juiste adres. Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn er in verschillende beach bars happy hours, waar je dus perfect een drankje kunt drinken met vriendinnen. Bovendien kunnen jullie nog een boottocht maken naar Klein Curaçao, wat een paradijsje is. Gaan jullie liever op avontuur en schildpadden of dolfijnen spotten? Ook dit kan op Curaçao! De hoofdstad van Curaçao, Willemstad, heeft een erg gezellige sfeer met de welbekende gekleurde huisjes. Er zijn veel verschillende hotels op Curaçao waar je kunt verblijven, waardoor je hier optimaal kunt genieten van jullie vrouwen vakantie. 

De Canarische eilanden

Een andere bestemming voor een vakantie met vriendinnen is één van de Canarische eilanden, zoals Tenerife of Gran Canaria. Dit zijn Spaanse eilanden ten westen van Marokko en de westelijke Sahara. Het klimaat is daarom ideaal om ook in het laagseizoen naartoe te gaan. Beide eilanden hebben een mooie natuur, maar er is ook zeker genoeg te beleven. Zo kun je genieten van de stranden, maar ook gaan winkelen in de historische en authentieke stadjes. Dit zijn dan ook de perfecte activiteiten voor een vakantie met vrouwen. Verder zijn er genoeg restaurants waar je kunt genieten van de Spaanse keuken. Verder zijn deze eilanden voor elk budget geschikt. Er zijn namelijk ontzettend veel accommodaties voor alle smaken en budgetten. 

Kortom, wanneer je op vakantie wilt met vriendinnen is Curaçao of één van de Canarische eilanden een uitstekende bestemming. De eilanden hebben een fijn klimaat waar je kunt genieten van het mooie weer en de stranden. Daarnaast zijn er ook genoeg activiteiten die je kunt doen op de eilanden, zoals het spotten van dolfijnen, maar ook genieten van de vele restaurants.