Top
  >  Lifestyle   >  DVD: Terug Naar De Kust


De film Terug naar de kust is gebaseerd op de bestseller van Saskia Noort. Het verhaal met Linda de Mol in de hoofdrol, maakt dat je zit op het puntje van je stoel en houdt je bezig tot het eind.

Terug naar de kust is een zeer spannende verfilming van het boek van Saskia Noort. In de film spelen onder andere Linda de Mol, die als hoofdrolspeelster een aardig stukje acteerwerk neerzet, Daan Schuurmans, Ariane Schluter en Huub Stapel.

Terug naar de kust gaat over de alleenstaande Maria Vos (Linda de Mol) die door een onbekende met de dood wordt bedreigd. Ze vlucht met haar kinderen naar haar voormalig ouderlijk huis, waar ze onderduikt bij haar oudere zus Ans (Ariane Schluter). Maria verblijft tijdens de winter in de villa aan zee, waar ze wordt confronteert met traumatische jeugdherinneringen. Terwijl haar omgeving steeds meer aan haar geestelijke gezondheid begint te twijfelen, komt haar belager steeds dichterbij.

Over het algemeen ben ik niet zo’n fan van Nederlandse films en had ik mijn twijfels bij Linda de Mol als actrice, maar na de trailer van Terug naar de kust gezien te hebben ben ik wel onder de indruk. En eigenlijk ben ik nu zo nieuwschierig geworden hoe het verhaal afloopt, dat ik de film gewoon moet zien.

Je kunt de DVD Terug naar de kust bij Bol.com bestellen voor €12,99.

Terug Naar De Kust Trailer