Top
  >  Algemeen   >  Erectieproblemen bij jouw partner: dit kunnen jullie ertegen doen

Heeft jouw partner te maken met erectieproblemen? Misschien komt het vaak voor dat jullie samen in bed liggen en allebei opgewonden zijn, maar op het moment dat jullie seks willen hebben de erectie van je partner uitblijft. Dit is een zeer vervelende situatie voor jullie beiden. Gelukkig zijn er zeker dingen die jullie samen tegen de erectieproblemen kunnen doen. Zo kan je partner bijvoorbeeld erectiepillen slikken, maar kun jij hem ook een handje helpen. Lees snel verder en ontdek wat jullie samen tegen de erectieproblemen kunnen doen.

Verwen je partner
Als je partner geen erectie krijgt tijdens de seks, is dit zowel voor je partner als voor jou een teleurstelling. Echter hoeft dit niet meteen het libido te verlagen. Wat je kunt doen, is je partner masturberen door hem af te trekken of te pijpen. Zo zal hij binnen de kortste keren een erectie krijgen. Mocht dit niet werken, dan kun je dit ook proberen in combinatie met camagra.

Laat je partner zich op jou focussen
Doe je mooiste lingeriesetje aan en laat je partner zich geheel op jou focussen. Op deze manier kun je zijn erectie stimuleren. Laat je partner je lichaam rustig ontdekken en streel en zoen elkaar. Zo bouw je de spanning langzaam op. Als je partner ziet hoe jij van zijn aanrakingen geniet, zal hij ook meer opgewonden raken. De kans is groot dat er dan een erectie zal ontstaan.

Praat erover met je partner
Als je partner last heeft van erectieproblemen, helpt het om hier samen over te praten. Spreek uit dat je het vervelend voor je partner vindt en dat je weet dat je partner hier niets aan kunt doen. Zo voorkom je situaties als wachten tot er een erectie komt en teleurstelling. Bespreek samen wat jullie kunnen doen om weer voor een erectie te zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreid voorspel. 

Zorg voor een ontspannen sfeer
Als de erectie niet tot stand wil komen, is het belangrijk om voor een ontspannen sfeer te zorgen. Zet zwoele muziek op in de slaapkamer en steek kaarsjes aan. Dit zorgt meteen al voor een fijne en ontspannen sfeer. Dit zal je partner ook afleiden waardoor hij niet meer zal denken aan het wel of niet kunnen krijgen van een erectie. Vervolgens kunnen jullie de romantiek in bed rustig opbouwen.