Top
  >  Eten & Drinken   >  Door het eten van deze chocolade krijg je minder rimpels

chocolade minder rimpels
Het lijkt erop dat sprookjes de wereld nog niet uit zijn! Er komt namelijk een chocolade op de markt die ervoor zorgt dat je minder rimpels krijgt.

Onderzoekers van de Universiteit van Cambridge beweren een chocolade te hebben ontwikkeld die voor een egale huid met minder rimpels zorgt. De beauty chocolade heet Estechoc en bevat 70 procent cacao en evenveel anti-oxidanten als 300 gram wilde zalm. Deze ingrediënten bevorderen zowel de circulatie als de bloedtoevoer en dat is belangrijk voor het onderhouden van een gezonde en jonger ogende huid.

Estechoc
Volgens de ontwikkelaars werkt de wonderchocolade beter dan dure anti-rimpelcrème. De chocolade werd getest op 3.000 vrouwen. Ze aten voor een maand lang elke dag een stukje Estechoc. Dit zou bij alle dames gezorgd hebben voor een verbeterde structuur van de huid, minder acne en betere doorbloeding.

Daarnaast bevat de chocolade slechts 38 calorieën. Het is dan ook minder dikmakend dan normale chocolade, maar de smaak zou even lekker zijn. Estechoc wordt binnenkort gelanceerd in Londen, meldt Bloomberg. Het is nog niet duidelijk of de lekkernij daarna ook verkrijgbaar is in ons land.

Zie ook