Top
  >  Eten & Drinken   >  Eten & Drinken 2010 evenement in Den Haag

Eten-Drinken-Den-Haag
Eten & Drinken 2010 gaat donderdag 12 november in Den Haag van start. Tijdens dit evenement krijg je een voorproefje op culinair 2010.

Eten & Drinken 2010 is het grootste gastronomische evenement van Nederland. Tijdens het 4 dagen durende evenement kun je ondermeer genieten van heerlijke gerechten bereid door topchefs. Zo kun je al voor €5 de culinaire kunsten van Lucas Rive, Marcel van der Kleijn en Mario de Ridder proeven.

Daarnaast kun je een kijkje nemen op de culinaire markt. Hier vindt je van alles wat met koken en eten te maken heeft zoals verrukkelijke delicatessen en wijnen, maar ook producten als messen en pannen.

Ook vinden er tijdens Eten & Drinken 2010 verschillende demonstraties, shows en workshops plaats. Wat dacht je van een snelcursus wijnproeven of een workshop kaviaarproeven? Ook kun je shows van chef-koks als Rudolph van Veen bijwonen.

Eten & Drinken 2010 vindt van 12 tot en met 15 november 2009 plaats op het Malieveld in Den Haag. De entree kosten voor volwassen zijn €17,50 en voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar €7,50.