Top
  >  Lifestyle   >  Fitness oefeningen voor thuis


Een strak lichaam is waar veel vrouwen van dromen, maar vaak weet je niet hoe je daaraan moet beginnen. De sportschool is soms te ver, te veel moeite of te duur en daarom vind je hieronder fitness oefeningen voor thuis.

Thuis oefeningen doen is één van de eenvoudigste manieren om een strakker lijf te krijgen. Bovendien heb je er ook geen dure apparaten voor nodig. Aan een matje en een joggingbroek heb je voor deze fitness oefeningen voor thuis al genoeg. Ga dus snel aan de slag met deze oefeningen, zodat je straks helemaal strak op het strand zult verschijnen!

Buikspieroefeningen

Sommige vrouwen hebben van nature een platte buik, maar wees niet getreurd als je niet bij de gelukkigen hoort! Er zijn namelijk genoeg buikspieroefeningen die je thuis kunt uitvoeren, zowel voor je rechte als schuine buikspieren. Klik hier voor de buikspieroefeningen voor een platte buik.

Platte buik

Een platte buik krijg je niet alleen door het doen van buikspieroefeningen, maar ook veel andere factoren zijn van invloed op je lichaam. Zo is het belangrijk om voldoende beweging te krijgen, minimaal 30 minuten per dag moet je lichaam in beweging zijn. Dit hoeven helemaal geen intensieve sporten te zijn, een stukje wandelen of fietsen draagt ook al bij aan een platte buik.

Strakke benen

Ook strakke benen horen bij een lichaam dat helemaal zomerklaar is. Er zijn genoeg fitness oefeningen die je thuis kunt uitvoeren. Hier lees je hoe je strakke benen krijgt.

Slanke benen

Naast strakke benen, wil je natuurlijk ook dat je benen slank zijn. Met het mooie weer is dit voor veel vrouwen belangrijker dan in de winter en daarom is het slim te beginnen met oefeningen voor slanke benen.

Strakke billen

In je bikini wil je natuurlijk gezien worden met strakke billen. Om je te helpen dit voor elkaar te krijgen vind je hier oefeningen voor strakke billen.

Armen trainen

Nu je weet hoe je een mooie platte buik, strakke billen, strakke en slanke benen kunt krijgen, mogen natuurlijk ook je armen niet vergeten worden. In armen trainen doe je zo , lees je hoe je thuis fitness oefeningen kunt uitvoeren. Met behulp van gewichten of flesjes water, zijn ook je armen straks steviger dan ooit!