Top
  >  Mode & Beauty   >  6 geuren voor de lente

Lentegeuren 2015
Het is volop lente! Bij een nieuw seizoen hoort uiteraard ook een nieuwe heerlijke lentegeur.

Dit voorjaar kun je je hart ophalen als het gaat om verrukkelijke geuren. Want veel merken komen met een nieuw parfum of brengen een speciale variant uit van een klassieker. Hieronder vind je 6 geuren die perfect zijn voor de lente.

Davidoff Cool Water Summer Seas

Davidoff Cool Water Summer Seas
Davidoff Cool Water Woman Summer Seas is een bloemige en fruitige geur. De frisheid van meloen wordt gecombineerd met lelietjes-van-dalen en iriswortel.

100ml te koop vanaf 25,92 euro

Chloé Love Story

Chloe Love Story
Chloé Love Story is een statement van vrouwelijkheid. De eau de parfum bevat ingrediënten als oranjebloesem, jasmijn en cederhout.

50 ml te koop vanaf 59,16 euro

Calvin Klein CK One Summer

Calvin Klein CK One Summer 2015
CK One Summer is een zomerse geur die geïnspireerd op de tropische blauwe zee. Het opent met gin-tonicakkoord en een citrus gevolgd door jeneverbes, steranijs en amberhout.

100ml te koop vanaf 27,96 euro

Jimmy Choo Blossom

Jimmy Choo Blossom
Jimmy Choo Blossom is sprankelend, levendig en sensueel! Het parfum opent met rode bessen die versterkt worden door citrus, rozen en musk.

100 ml te koop vanaf 66,24 euro

Lancaster Sole di Capri

Lancaster Sole di Capri
Lancaster Sole di Capri doet denken aan het Italiaanse Dolce Vita gevoel. In de geur worden citrus en verse vijgen omhuld door houtachtige ingrediënten.

100 ml te koop vanaf 23,30 euro

Marc Jacobs Honey

Marc Jacobs Honey
Marc Jacobs Honey is zonnig, levendig en krachtig. Deze eau de parfum mengt peer, mandarijn en perzik met honing, gouden vanille en zachte houdsoorten.

50 ml te koop vanaf 52,80 euro