Top
  >  Eten & Drinken   >  3 gezellige terrassen in Groningen


Dat Groningen een gezellige stad is weten we allemaal, maar welke terrassen kun je in de zomer het best bezoeken? Om je op weg te helpen staan hieronder 3 gezellige terrassen in Groningen.

Gezellig met je partner, familie of kinderen even de deur uit en op een terrasje plaatsnemen, kan perfect in deze stad. In Groningen bruist het van de gezelligheid en zomers zitten de terrassen dan ook heerlijk vol. Deze 3 gezellige terrassen in Groningen, zijn zeker de moeite waard om met het mooie weer te bezoeken.

De Kosterij


Als je tot in de late uurtjes nog van de zon wilt genieten, dan moet je zomers zeker langsgaan bij de Kosterij. Hier is namelijk altijd zon en kun je dus lekker bruin worden onder het genot van een gekoeld drankje. Je vindt het terras van de Kosterij op het Martinikerkhof 2, naast de welbekende Groningse Martinitoren.

Het Catshuys


Bij het Catshuys kun je in de zomer een drankje doen op het grote terras. Even uitrusten en wat drinken of eten kan dan ook prima op het terras, dat deel uitmaakt van een grote terraszone van een aantal restaurants. Café het Catshuys is gelegen op de Gedempte Kattendiep 15.

Zomers


Het heerlijke terras van Zomers doet je denken aan een grote tuin. Met mooie houten tafels en de beschutte ligging, is het terras van Zomers de perfecte plek om tot rust te komen. In het hartje van Groningen, Vismarkt 56, kun je het mooie terras vinden. Je kunt hier terecht voor een diner, maar ook voor de lunch of een drankje ben je hier welkom.