Top
  >  Mode & Beauty   >  Goed in je vel outfits
schoenen

Veel vrouwen houden ervan om zich piekfijn uit te dossen met een prachtige jurk en een bijhorend paar hakken, maar het is niet voor iedereen weggelegd. Het goede nieuws is dat je tegenwoordig ook al in je jogging goed voor de dag kunt komen. De laatste maanden is er heel wat beweging op til in de garderobes van heel wat vrouwen – en terecht! Want wie dicteerde ook weer de regels over wat je wanneer mag dragen? Juist, niemand eigenlijk. Je draagt namelijk waar je je goed in voelt, of dat nu een stel stiletto’s is of je beste paar sneakers, een kokerrok of een joggingbroek. 

Casual chic

De tijd dat enkel mannen sneakers droegen is al lang voorbij. Dragen waar jij je goed in voelt kunnen wij alleen maar aanmoedigen. En wie zegt dat je verschillende stijlen niet kunt combineren? Als je zin hebt in een casual chic look, combineer dan een maatpak, leuk jurkje of klassieke broek met een hippe sneaker. De beste sneakers voor dames vandaag? De stretch-knit slip-on Adidas sneakers zijn alvast onze favoriet: met het eenvoudige design past hij echt bij elke outfit. De Air Max 95 sneakers van Nike zijn ook helemaal terug van weggeweest en als je liever voor een high-end sneaker gaat dan ben je bij Gucci en Balenciaga aan het juiste adres. Onnoemelijk veel opties en altijd een geslaagd resultaat. 

Comfy troef

Dankzij de maandenlange lockdowns zijn we al even afgestapt van de meest fancy outfits. En hoewel we na al die tijd in ons huispak toch ook echt wel verlangen naar gelegenheden om onze mooiste outfits terug van onder het stof te halen, zijn we toch wel heel dankbaar voor de heropleving van tracksuits en loungewear. Het aanbod is enorm, er zijn maar weinig merken die de laatste maanden niet op de kar gesprongen zijn. Dat komt goed uit, want zo vind je wel in elke prijscategorie een goed exemplaar. Buitenkomen met je loungewear is niet alleen toegestaan, we kunnen het alleen maar aanraden! Comfortabele en simpele sneakers zoals de  Adidas sneakers eronder of zelfs een elegant hakje en je bent klaar om de wereld te veroveren.

Zelfvertrouwen siert

Wat je ook draagt, het maakt eigenlijk allemaal niet zoveel uit. Wat écht van tel is, is dat jij je goed en comfortabel voelt. Want een goede outfit is niet zomaar een manier om je lichaam te bedekken, het geeft je tegelijk een boost van zelfvertrouwen en dat verdient echt iedereen. Moraal van het verhaal? Draag waar jij je goed in voelt, stap vol trots buiten en go get it girl!