Top
  >  Algemeen   >  Gratis Riverdale artikel bij webshop Vandaagjij


Sinds een tijdje is de webshop Vandaagjij.nl in de lucht. Deze shop gebruikt het principe van 1 aanbieding per dag. Dit principe is niet nieuw, maar de dames van vandaagjij.nl kiezen wel heel bewust hun eigen doelgroep: de zelfbewuste vrouw die smaakvol online durft in te kopen.

De dames achter [adrotate group=”3″ banner=”20″] weten dat het succes van de webshop erg afhangt van de ingekochte producten en zorgen dan ook altijd voor leuke en scherpe aanbieding. “Wij hebben afspraken met tientallen leveranciers van A-merken en zorgen ervoor dat we onze producten met gemiddeld 50% korting kunnen aanbieden. Wij zijn heel bewust aan het inkopen voor onze doelgroep wat het voor ons eenvoudiger maakt om de perfecte aanbieding te selecteren.”

[adrotate group=”3″ banner=”20″] heeft van maandag tot en met vrijdag elke dag een nieuwe aanbieding. De website kent verschillende thema’s, zoals wonen, stralen, buiten en genieten, die elkaar afwisselen. De ene dag vind je in de webshop een leuke armband en de volgende dag een heerlijk weekendje weg en dan weer een mooie tas of een sfeervolle tafellamp.

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan op [adrotate group=”3″ banner=”20″] aan voor de nieuwsbrief en ontvang de aanbieding van de dag elke dag in je mailbox. En als je je nu aanmeldt maak je ook nog eens kans op gratis artikel van Riverdale.