Top
  >  Eten & Drinken   >  Haarlem Culinair 2010


Voor de zestiende keer dit jaar wordt de Haarlem Culinair gehouden, waarbij de Grote Markt in Haarlem wordt omgebouwd tot een culinair evenement. Tussen 5 en 8 augustus zullen verschillende restaurants hun kunsten presenteren, waarbij ze gerechten voor je klaarmaken voor minder van 6 euro.

Haarlem Culinair bied je de gelegenheid om kennis te maken met enkele toprestaurants van de stad en omgeving. Als levensgenieter kun je vier dagen lang de culinaire kunsten ontdekken van meerder restaurants, genieten van live muziek en hopelijk ook veel zonneschijn. Het evenement wordt gehouden in de buitenlucht, op de Grote Markt in Haarlem dat je kunt bezoeken van 5 tot en met 8 augustus.

De restaurants die aan de Haarlem Culinair meedoen zijn onder andere Sushi Time, Fris, Hoop op de Swarte Walvis, Grand Cafe Nobel, Madame Marlie, Flamboyant, Saplaza, Waasdorp IJmuiden, de Jopenkerk, ’t Goede Uur en Brasserie de Karmeliet. Hun koks zullen allerlei gerechten bereiden, die je dan niet meer dan 6 euro kosten.

Haarlem Culinair vindt plaats van 5 t/m 8 augustus 2010. Het evenement wordt gehouden op de Grote Markt in Haarlem.