Top
  >  Fun   >  Het ideale cadeau voor jouw zoon of man

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je man, vriend of zoon? Dan kan dat nog wel eens moeilijk zijn. Over het algemeen weet je altijd wel wat leuks te vinden of te bedenken voor vrouwen, maar voor mannen kan dat toch aardig lastig zijn. Je wilt natuurlijk een origineel cadeau en niet standaard met een geur of verzorgingspakket aankomen. Maar wat is dan wel een leuk cadeau? Lees snel verder voor een aantal leuke cadeau ideeën!

Gadgets

Mannen vinden over het algemeen technische snufjes erg leuk. Zo zijn er genoeg gadgets te vinden voor allerlei hobby’s. Is je vriend, man of zoon bijvoorbeeld fan van sporten? Kies dan voor bijvoorbeeld een verstelbaar halterset of een opblaasbare boksbal. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te koop. Denk aan een kleine paraplu in een fles, een koffer BBQ, een money gun of een mini wijnvat. Je kunt er ook voor kiezen om iets te geven voor op de werkvloer, zoals een laptopstandaard of een nieuwe leuke muismat. 

Ga erop uit

Wanneer je al zoveel dingen hebt gegeven en je het echt niet meer weet, kun je er ook voor kiezen om erop uit te gaan. Je kunt bijvoorbeeld een hotelovernachting geven. Dit kun je ook geven in de vorm van een bon, zodat je geliefde zelf de bestemming en datum kan uitzoeken. Heerlijk een nachtje erop uit in Nederland. Of ga een dagje lekker uitwaaien op het strand. Haal onderweg ergens een lekker drankje en geniet even van jullie tijd samen. Daarnaast zijn er nog zoveel mogelijkheden, zoals een museum bezoeken, naar een attractiepark of dierentuin gaan of juist de droomauto van je man of zoon huren en daarmee gaan touren. 

Of juist thuisblijven?

Naast dat je erop uit kunt gaan, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om het thuis juist gezellig te maken. Zo kun je een heerlijk ontspannen avond regelen door zelf een lekker maaltijd te koken of iets te bestellen en daarna bijvoorbeeld een film te kijken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Als je je vriend, man of zoon helemaal fan is van een PlayStation en daar het liefst de hele tijd mee doorbrengt, is het natuurlijk ook een slim idee om daar iets voor te geven. Je kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om een online playstation network card te kopen. Deze kaart kun je van verschillende waardes aanpassen, zodat het perfect binnen je budget past. Met de kaart kan je geliefde extra uitbreidingen, games en content kopen. 

Kortom, er zijn genoeg leuke opties om je geliefde blij te maken. Zo kun je ervoor kiezen om een originele en persoonlijke gadget kado te geven. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om er samen op uit te gaan of juist lekker thuis te blijven. Probeer je kado zo persoonlijk mogelijk te maken. Is je man een sportieveling? Ga dan samen een sportieve activiteit doen of koop bijvoorbeeld een kettlebell. Is je zoon helemaal gekluisterd aan de tv door de PlayStation? Dan is het een goed idee om daarvoor online shoptegoed te kopen