Top
  >  Geen categorie   >  Het perfecte cadeau voor jou en voor je baby

Ben je onlangs een kersverse ouder geworden, ben je in blijde verwachting of is je partner in verwachting? In alle gevallen start er een nieuw hoofdstuk in je leven. En dat is natuurlijk reuze spannend. Het is daarom altijd een erg goed idee om stil te staan bij dit bijzondere moment in je leven. Hoe je dat kunt doen? Nou, door bijvoorbeeld een prachtig sieraad te kopen. Hierdoor herinner je jezelf een leven lang aan dit bijzondere moment. We geven je in deze blog een erg handige tip voor het kopen van het perfecte cadeau voor jou en je baby.

Draag de rest van je leven een prachtige ketting met letter

Veel (aanstaande) ouders kiezen ervoor om een ketting met letter te kopen. Dat is ook niet zo gek, want dit is zonder twijfel één van de meest persoonlijke cadeaus waar je uit kunt kiezen. Je kunt bijvoorbeeld de keuze maken om het initiaal te dragen van je kindje, van je partner of natuurlijk van jezelf. Ook is dit type ketting erg makkelijk te combineren met tal van andere kettinkjes. Erg leuk om bijvoorbeeld een speels totaalplaatje samen te stellen. Online kun je hier alvast de nodige dosis inspiratie voor op gaan doen. Zo weet je meteen wat voor mogelijkheden er allemaal zoal zijn.

Je kleintje zet je in het zonnetje met een baby armbandje

Je doet er het liefste alles aan om je kleintje vanaf de eerste dag in het zonnetje te zetten. Heb je daarom al een keer overwogen om een baby armbandje in huis te halen? Dit armbandje is in de loop van de tijd erg makkelijk af te stellen op basis van de grootte van de pols van je kindje. Zo weet je altijd zeker dat je kindje het sierraad voor een enorm lange tijd kan dragen. En dat is wel zo handig om te weten natuurlijk.

Beide sieraden zijn erg goed op elkaar af te stemmen voor een perfect totaalplaatje

Fijn om te weten! Zowel de letter ketting als het armbandje, zijn qua stijl erg goed op elkaar af te stemmen. Dit zorgt dus meteen voor een perfect totaalplaatje en een erg leuk geheel. Je hebt vandaag de dag een ruime keuze op het gebied van verschillende materialen, maar veel ouders kiezen als snel voor gouden of zilveren sieraden. De keuze is dus geheel aan jou.