Top
  >  Mode & Beauty   >  H&M babykleding zomer 2010


De babykleding van H&M voor zomer 2010 bestaat uit frisse en vrolijke kleuren, met leuke prints van onder andere Barbapapa en Hello Kitty. In de collectie is van alles te vinden, zowel kleding voor overdag als ’s nachts.

De babycollectie van H&M voor zomer 2010 heeft kleding voor jongetjes en meisjes. Het biedt een breed assortiment aan tops, broeken, rokken, jurken, jassen en nachtkleding. Je vindt er ook verschillende setjes van kleding, zoals met Hello Kitty voor meisjes en Winnie de Poeh en Elmo voor jongetjes.

Een deel van de collectie is van biologische katoen gemaakt, waarbij je kunt kiezen uit jeans, stoffen broeken en shirts. De accessoires van de babycollectie bestaat uit schoenen, sokken, met voor meisjes ook een maillot, hoedje en haarbandje.

De kleding voor meisjes uit de collectie van H&M bevat over het algemeen veel roze en paarse kleuren en prints van bloemen, stipjes en streepjes. Voor de jongetjes zijn er meer blauwe en groene kleuren gebruikt, met prints van dieren of sport.