Top
  >  Lifestyle   >  Hobbybeurs KreaDoe 2013

Hobbybeurs KreaDoe 2013
Ben je op zoek naar een leuke hobby voor de koude wintermaanden? Dan is de hobbybeurs KreaDoe 2013 in de Jaarbeurs Utrecht misschien wel iets voor jou.

Van 30 oktober tot en met 3 november staat de Jaarbeurs Utrecht in het teken van KreaDoe 2013. Tijdens deze hobbybeurs kun je inspiratie en ideeën op doen en kennis maken met nieuwe producten en materialen op het gebied van verschillende hobby’s. Zo kun je er terecht voor interieurdecoratie, breien, haken, zelfmaakmode, sieraden maken, tekenen, taarten en cupcakes maken en nog veel meer.

KreaDoe 2013

Daarnaast kun je tijdens deze grootste hobbybeurs van Nederland ook allerlei producten kopen en workshops volgen, zoals scrapboeken maken, kleding verven en modepoppen aankleden. Veder komt het breiende en hakende ontwerpersduo Arne Nerjordet en Carlos Zachrison de 25ste editie van de beurs openen. Ook signeert schrijfster Francine Oomen haar boeken en geeft ze overlevingsadvies aan tieners.

Openingstijden en entree

KreaDoe 2013 is van woensdag 30 oktober tot en met zondag 3 november in de Jaarbeurs Utrecht te vinden. De Hobbybeurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Toegangskaart kosten in de voorverkoop 12,75 euro en aan de kassa 15,75. Kaartjes voor tieners tussen de 13 tot en met 18 jaar zijn 6,00 euro en kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Foto’s via VNU Exhibitions Europe