Top
  >  Algemeen   >  Hond vindt trouwring bazin terug

Hond vindt trouwring bazin terug
Je trouwring kwijtraken is voor elke vrouw een grote nachtmerrie. Helaas overkwam dit Jayne Brady, maar gelukkig vond haar hond Roxy de ring van haar bazin weer terug.

Jayne Brady heeft de afgelopen maand met haar handen in het haar gezeten. De 43-jarige vrouw uit het Engelse Greasby was namelijk haar trouwring verloren. Op de dag dat ze haar ring kwijtraakte was Jayne op verschillende plekken geweest. Ze had kinderen naar de opvang gebracht, was met de hond in het park wezen wandelen en had benzine getankt. Toen ze er eenmaal achter kwam dat ze haar ring kwijt was, kon het sieraad dan ook op veel plekken liggen.

Om haar trouwring te vinden besloot Jayne Brady posters op te hangen, zodat mensen haar konden helpen bij haar zoektocht. Ook nam ze contact op met parkwachters van het Arrowe Park, waar ze haar viervoeter had uitgelaten, echter allemaal zonder succes. Maar 3 weken en 1 dag later ging ze weer in het park wandelen met haar hond en wonder boven wonder vond Roxy de ring van haar bazin terug.

Spelende hond wijst trouwring aan

Roxy was aan het spelen en wilde dat haar bazin een stok voor haar op de grond pakte. “Ik boog naar de grond en zag de trouwring op het gras liggen. Ik kon niet geloven dat de ring daar al die tijd gelegen heeft. Ik dacht dat ik mijn trouwring nooit meer terug zou zien. Zeker omdat het de afgelopen tijd zulk slecht weer was en ik verwacht had dat de ring in de grond zou zijn gezakt,” vertelt Jayne Brady aan Wirral Globe.