Top
  >  Lifestyle   >  Hotels voor vrouwen

Ze bestaan echt, hotels speciaal voor vrouwen. Steeds meer hotels richten zich op vrouwen. En dan hebben we het niet over hotels waar het stikt van de vrouwelijke koppeltjes of waar mannen verboden zijn. Nee, deze hotels doen hun uiterste best om het verblijf voor vrouwen zo aangenaam mogelijk te maken.

Hoe klein de vrouwelijke elementen in sommige hotels ook mogen lijken, het neemt niet weg dat die extra aandacht heel handig, luxe en ontspannend is. Vrouwblog selecteerde haar favorieten vrouwenhotels.

Ritz, Madrid
Het Ritz hotel in Madrid, heeft naast de wastafel kristallen ringhouders staan. De perfecte oplossing voor wie haar ringen even kwijt moet.

W-hotel, New York
W-hotel in New York weet dat er voor de reizende vrouw geen groter probleem is dan een zoekgeraakte koffer. Daarom kun je bij de balie een little black dress lenen.

H10 Marina, Barcelona
Hotel H10 Marina, vlakbij Barcelona Airport, heeft in de kamers geen kledingkast maar een inloopgarderobe. Dit heeft natuurlijk 2 grote voordelen. A: nu kun je al je kleding eens fatsoenlijk kwijt. En B: je kunt nog een helboel leuks kopen in Barcelona, want deze garderobekast heb je niet zo snel vol.

Hilton, Keulen
Het Hilton hotel in Keulen gaat nog een stapje verder, dan de eerste 3 hotels. Hier kun je namelijk naast het lenen van gratis yogamatten en dvd’s verblijven op een speciale vrouwen etage.

Grand hotel, Oslo
Het luxe Grand hotel in Oslo is ontworpen en ingericht door vrouwen. Ook heeft het hotel een speciale ladies Floor, met 13 hotelkamers uitgevoerd in Scandinavische stijl. Wat de kamers zo geweldig maakt, zijn de luxe beauty producten in de badkamer, de fruitsapjes in de minibar en dat geen één kamer hetzelfde is.

Hotel Artemisia, Berlijn
In hotel Artemisia in Berlijn zijn mannen verboden. Dit hotel is namelijk het eerste hotel exclusief voor en door vrouwen.