Top
  >  Lifestyle   >  Ideeën babykamer voor jongens


Bij alle vreugde van het krijgen van een baby, kan ook wat stress komen kijken want hoe ga je de babykamer inrichten? Daarom staan hieronder een aantal ideeën voor een babykamer voor jongens.

Als je zwanger bent, heb je natuurlijk veel aan je hoofd. Zo ook het bedenken van de babykamer. Ga je voor blauw of toch een andere kleur? Wil je veel knuffels of wil je het neutraal houden? Al deze vragen kunnen bij je opkomen bij het bedenken hoe je de babykamer wilt hebben. Mocht je van te voren al weten dat je een zoontje krijgt, dan kun je inspiratie opdoen met deze ideeën voor babykamers voor jongens.

Winnie de Pooh


Winnie de Pooh doet het altijd goed in babykamers, vooral door de lieflijke uitstraling van de beer. Deze babykamer voor jongens maak je door de muren in een lichte kleur te schilderen, zoals lichtgroen of lichtblauw. De meubels in de babykamer beplak je met stickers van Winnie de Pooh, je hoeft dan niet alleen voor de beer zelf te gaan, maar je kunt ook de andere figuren uit Winnie de Pooh gebruiken. Met knuffels maak je deze babykamer voor jongens helemaal af.

Beren


Met knuffels en muursticker van beren, creëer je een echte berenkamer. Verf de muren in een mooie blauwe kleur en je kunt ook gaan voor één gestreepte muur. Voor het bedje en de andere meubels kun je dan het beste voor een neutrale kleur gaan, om de rust niet te verstoren. Aan de muur kun je fotolijstjes van je pasgeboren zoontje hangen en kleine schilderijtjes.

Stijlvol


Ga je liever voor een neutrale kamer, kies dan voor deze mooie stijlvolle inrichting. De muren houd je licht door ze beige en lichtgeel te verven. Een stijlvol donkerbruin bedje, zorgt voor een rustige uitstraling in de babykamer. Je kunt ook voor één grote kast gaan, in plaats van meerdere kleine kasten. In deze grote kast kun je hangertjes ophangen met de kleertjes van je zoon, zodat de pas gekregen pakjes niet in de kast verstopt liggen.

Jungle


Deze jungle babykamer voor jongens, maak je door de muren een lichtblauwe kleur te geven. Op de muur schilder je een grote boom, waar een aap aan slingert. Ben je niet zo’n tekenwonder, dan kun je ook voor een grote jungle muursticker gaan. Een paar dierenknuffels in de kamer en de jungle babykamer is gerealiseerd. Bovendien kun je ook nog een fauteuil neerzetten, waar je kunt uitrusten en met je pasgeboren zoon in je armen kunt zitten.

Beige


Deze beige babykamer voor jongens straalt door zijn lichte kleuren veel rust uit, iets wat belangrijk is bij babykamers. De kamer is eenvoudig zelf te maken, door hele lichte kleuren zoals beige te gebruiken voor de vloer en de muren. Beplak een aantal meubels met beren of andere leuke babyplaatjes en maak de kamer gezellig met knuffels.