Top
  >  Lifestyle   >  Ideeën voor vrijgezellenfeest


Als je denkt aan een vrijgezellenfeest, denk je al snel aan een groep wilde feestende vrouwen en strippers. Maar het kan natuurlijk ook anders! Daarom vind je hieronder ideeën voor een vrijgezellenfeest.

Je hoort weleens van die verhalen van vrijgezellenfeesten die helemaal uit de hand lopen. Daar zit je vriendin die de dag erna gaat trouwen natuurlijk niet op te wachten. Zorg dan ook dat je een leuk vrijgezellenfeest voor haar organiseert, waar ze jaren later nog met een glimlach op haar gezicht aan terug denkt. Een vrijgezellenfeest als definitieve afsluiting van het vrijgezellenleven van je vriendin kan dan ook niet missen. Geen idee wat voor feest je kunt organiseren? De volgende 3 Ideeën voor een vrijgezellenfeest helpen je op weg.

High Tea & moordspel

Houdt de bruid in spe wel van een spelletje? Verras haar dan met een spel waar tijdens een heerlijke high tea een moord opgelost moet worden. Het moordspel wordt levensecht wanneer er acteurs in de huid van politieagenten binnen komen vallen omdat er een lijk in het pand ligt. Jullie feestende groep doet in mee in het spel wanneer de agenten een aantal ‘verdachten’ uit de groep halen. Die vriendinnen worden even meegenomen door de politie, bij terugkomst zijn ze vermomd tot verdachten. De achterblijvers spelen Baantjer of Peter R de Vries, wat natuurlijk voor veel lol zorgt!

CD opnemen

Roept je vriendin al jarenlang dat ze mee had willen doen aan Idols en is ze er van overtuigd dat ze de nieuwe Madonna is? Zorg dan dat jullie met een groep vriendinnen een cd gaan opnemen. Dit gaat vast een hilarisch vrijgezellenfeest worden, want waarschijnlijk kunnen de meeste vriendinnen niet zingen.

Tijdens een muziekworkshop gaan jullie een nummer opnemen. Het zorgt voor nog meer hilariteit als jullie een tekst hebben bedacht over de bruid. Het nummer gaan jullie dan met zijn allen opnemen in de studio om vervolgens met jullie eigen gemaakte CD op zak te vetrekken.

Limousine

Huur met een groep vriendinnen een limousine om te vieren dat er nu echt een einde is gekomen aan het vrijgezellenleven van jullie vriendin. Jullie vriendin zal zich een echte diva voelen wanneer jullie rondrijden in een limousine. Zorg er dan ook voor dat je niet zomaar een limousine regelt, maar een superluxe. Bij een aantal limousineverhuurbedrijven rolt de bestuurder zelfs de rode loper voor jullie uit bij het uitstappen! Een betere aankomst bij het restaurant of feest waar jullie heen worden gebracht kan natuurlijk niet. In de luxe limousine kunnen jullie genieten van muziek, lekkere hapjes en natuurlijk van een drankje uit de minibar.