Top
  >  Lifestyle   >  Inspiratie voor inrichting toilet


Bij het inrichten en verbouwen van je huis denk je meestal als eerste aan de woon- en de slaapkamer. Je toilet komt meestal pas onderaan de lijst. Zonde, want bijna al je bezoekers zullen in deze ruimte komen! Daarom vind je hier inspiratie voor de inrichting van het toilet.

Juist omdat het toilet een hele kleine ruimte is, kun je dit kamertje vaak veranderen. Verf eens een muur in een aparte kleur, of hang een bijzondere lamp op. Weet je niet hoe? Kijk hieronder voor inspiratie voor de inrichting van je toilet. Doordat je geen grote oppervlakken hoeft te verven, kost het veranderen je niet zoveel tijd. Ook een nieuwe wc-bril laat je toilet er al heel anders uitzien. Je bezoek zal er zeker wat van zeggen als ze naar jouw nieuwe toilet zijn geweest!

Ouderwets


Als je graag een ouderwets toilet wilt, kun je hiervoor zorgen met ouderwetse tegels of behang. Donkere tegels tot ongeveer halverwege de muur met behang of verf erboven is heel traditioneel. Als je de tegels rustig houdt, kun je voor behang gaan met drukke bloemenprints. Ook het plafond kun je een mooi bijpassend kleurtje geven. Maak je toilet af met een barokke spiegel of een oude lamp.

Gestreept


Als je huis vrij strak ingericht is, wil je dit natuurlijk laten terugkomen op het toilet. Met strepen kun je zorgen voor een strak, maar toch vrolijk toilet. Je kunt natuurlijk elke muur van je toilet behangen, maar vooral met verticale strepen is het ook leuk om alleen 1 muur te doen. Verf 3 muren in een effen kleur en plak het gestreepte behang op de muur achter de toiletpot.

Modern donker

De uitstraling van je toilet wordt een stuk stijlvoller als je een mooie donkere kleur verf gebruikt. Een vierkante toiletpot past perfect in deze moderne inrichting. De donkere kleur op de muren komt nog beter uit als je een bijzondere lamp ophangt.