Top
  >  Mode & Beauty   >  Interieurtrend van 2023: een epoxy tafel in je woonkamer!
Epoxy tafel met vaas

Ben jij altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van wonen en krijg je geen genoeg van (jouw) interieur? Lees dan zeker even verder, want de interieurtrend van 2023 is een epoxy tafel voor in je woonkamer. Ontzettend eigentijds, modern en daarmee perfect passend in ieder interieur. Ben je (nog) niet bekend met deze trend en wil je er meer over te weten komen? Wij leggen het je uit.

Wat is een epoxy tafel precies?

Misschien gaat er niet meteen een belletje rinkelen bij het horen van een epoxy tafel. Epoxy is met hars bekleed hout. Dit geeft ieder interieur een geheel eigen unieke en warme look en sfeer. Daarnaast kan het gebruik van hout in de tafel een gevoel van nostalgie en gezelligheid bij je oproepen.

De zoektocht naar een geschikte epoxy tafel

Waarschijnlijk ben je al op zoek gegaan naar een bij jou passende epoxy tafel. Misschien komt deze interieurtrend precies op het juiste moment, omdat jouw woonkamer wel een upgrade nodig heeft. Zoek dan niet langer verder! Om de zoektocht vorm te geven, kun je je allereerst afvragen welke afmetingen je precies nodig hebt. Laat je ook zeker adviseren door een adviseur. Hij of zij kan je het beste vertellen welke grootte passend is in jouw huis en aan welke randvoorwaarden je kunt denken en waar je rekening mee dient te houden. Daarnaast is het ook goed om uit te stippelen waar je de epoxy tafel precies wil plaatsen. Wil je het gebruiken als salontafel of juist als tafel om aan te eten met je familie en vrienden? Je kunt uiteraard ook voor beide opties kiezen. Het is maar net welke wensen en behoeften jij voor ogen hebt.

Een nieuwe epoxy tafel aanschaffen voor in jouw huis

Eén ding is zeker en staat vast: van deze aanschaf krijg je zeker weten geen spijt. Laat je wel eerst goed informeren over alle specificaties. Je wil verrassingen of teleurstellingen natuurlijk voorkomen. Ook over het onderhoud van een epoxy tafel is het goed om je te verdiepen. Zie je het al voor je, een nieuwe epoxy tafel in jouw huis? Hier kun je gezellig aanschuiven en tafelen met alle mensen die je zo dierbaar zijn. Het is immers jouw huis; de plek waar je je het meeste op je gemak voelt. De plek waar je tot rust kunt komen, de plek waar je de heerlijkste gerechten kunt voorschotelen en waar de mooiste gesprekken tot stand komen. Dan wil je toch zeker wel epoxy kopen en toevoegen aan jouw interieur?