Top
  >  Mode & Beauty   >  Items die je in je tas moet hebben


Wij vrouwen nemen onze tas overal mee naartoe. Vaak zit een handtas dan ook overvol, maar wat zijn nu echt de items die niet mogen ontbreken in je tas?

Voor veel vrouwen is hun handtas een soort van beste vriendin en vaak weerspiegelt het een stukje van je leven. Het is dan ook niet vreemd dat we een tas volstoppen met van alles en nog wat. Natuurlijk mogen je portemonnee en mobiel nooit ontbreken, maar de onderstaande 8 items zou je eigenlijk ook altijd in je tas moeten hebben.

Paracetamol

Hoofdpijn kan een behoorlijke domper op je dag zijn. Als je een strip paracetamol in je tas hebt, kun je zodra je de hoofdpijn voelt opkomen direct een pil nemen, waardoor je je weer kunt concentreren op belangrijke dingen.

Geld

Natuurlijk betaal je tegenwoordig veel met je pinpas, maar het is ook altijd handig om ongeveer 20 euro contact geld in je handtas te hebben. Het kan immers voorkomen dat je pinpas het niet doet of dat het niet mogelijk is om te pinnen in een winkel.

Naaigerij

Net voordat je wilt vertrekken voor die belangrijke afspraak springt er een knoop van je blouse. In zo’n geval is het heel fijn dat je naaigerij in je tas hebt zitten. Want zonder die knop kan je zakelijke afspraak best gênant zijn.

Pen en papier

Stop altijd een pen en papier in je handtas om aantekeningen te maken. Natuurlijk kun je hiervoor ook je telefoon gebruiken, maar als je in een tresvolle situatie terecht komt werken pen en papier vaak toch net even iets makkelijker.

Beautyproducten

In elke handtas kom je wel 1 of meerder beautyproducten tegen. Wil je voorkomen dat je je een breuk tilt aan beautyproducten? Kies dan alleen voor een paar belangrijke items. Want met een nagelvijl, borstel en lipgloss kom je al een heel eind.

Spiegel

Zelfs als je geen beautyproducten meeneemt in je tas, is het toch verstandig om er wel een spiegel in te stoppen. Zo kun je na het eten even je tanden controleren, kijken of je mascara niet is uitgelopen of je haar goeddoen na een stukje tegen de wind in fietsen.

Kauwgom

Een gesprek voeren met iemand die tijdens de lunch een tonijnsandwich heeft gegeten is niet erg fijn. Om zelf niet dezelfde fout te maken is het handig om kauwgom of pepermunt in je handtas te hebben. Hierdoor heb je een frisse adem altijd binnen handbereik.

Snack

De 4 uur dip is een bekend fenomeen. Wil je niet elke dag een rondje maken naar de snoepautomaat op de gang? Neem dan een gezonde snack mee zoals een stuk fruit, liga’s of een eierkoek. Als je niet op je lijn hoeft te letten, kun je natuurlijk ook een pak koekjes of een zak snoep meenemen.