Top
  >  Familie   >  Jonge Gezinnen Beurs 2010


De Jonge Gezinnen Beurs 2010 gaat binnenkort van start. De beurs vindt plaats van 4 tot en met 7 november in de Jaarbeurs in Utrecht.

De Jonge Gezinnen Beurs staat zoals de naam al doet vermoeden in het teken van het beginnende ouderschap. Tijdens de beurs word je ondergedompeld in de wereld van de verschillende fases van het ouderschap, beginnend bij de zwangerschap gevolgd door de verschillende leeftijdsfases van een kind.

Het thema van de Jonge Gezinnen Beurs 2010 is liefde gebaseerd hierop kun je verschillende activiteiten volgen zoals workshops, lezingen en workouts. Daarnaast kun je in het theater genieten van modeshows of samen met je kinderen kijken naar een voorstelling van Beertje Paddington. Verder kun je op de beurs vragenstellen aan deskundigen en kun je er van alles kopen voor kinderen. Zo is er een 90 m2 grote ruimte waar je inspiratie voor de baby- of kinderkamer kunt op doen.

Kortom ben je zwanger of pas moeder geworden dan is de Jonge Gezinnen Beurs zeker een aanrader. De beurs wordt georganiseerd van vrijdag 4 tot en met zondag 7 november in de Jaarbeurs Utrecht. De openingstijden op donderdag en vrijdag zijn van 11.00 tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Entreekaarten in de voorverkoop voor volwassen kosten €12,50 en voor kinderen van 5 tot 12 jaar €5.