Top
  >  Fun   >  Jouw zoon of dochter straks verrassen zodra er weer gesport mag worden?

Iedereen is natuurlijk blij dat er weer gesport mag worden. Dit is natuurlijk fijn voor ouder en kind. Je kind kan weer even ontspannen en lekker bewegen met leeftijdsgenoten. Dit is erg goed voor het humeur en natuurlijk de gezondheid van je kind. Een ouder is natuurlijk blij als zijn of haar kind dat ook is. Wanneer je zoon of dochter straks weer gaat sporten is het natuurlijk leuk om hem of haar te verrassen. Het kan dan misschien ook wel wat spannend zijn om weer voor het eerst naar de dansles of voetballes te gaan. Maar hoe verras je jouw zoon of dochter als er weer gesport mag worden? Lees dan snel verder!

Een activiteit

Ten eerste is het leuk om je kind te verrassen met een leuke activiteit wanneer hij of zij weer terugkomt van sportles. Dit kan dan ook echt van alles zijn. Wilt je kind bijvoorbeeld al lang naar een bepaald pretpark? Dan is het leuk om hier kaartjes voor te kopen en dit te geven als hij of zij terugkomt. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een logeerpartij te organiseren in huis. Dit hoeft dan natuurlijk ook geen geld te kosten, dus is een ideale budget verrassing. Kinderen vinden het vaak leuk en gezellig om bij de ouders in bed te liggen en dit kan dan ook een erg leuke verrassing zijn wanneer hij of zij terugkomt van de sportles. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om allemaal in de woonkamer te gaan slapen. Verder is het ook leuk om het favoriete eten van je kind te kopen om er op deze manier echt een feestje van te maken. Met andere woorden maak er een leuke en gezellige dag van een doet je kind zeker een groot plezier. 

Een kadootje

Naast een leuke activiteit is een kadootje natuurlijk ook altijd goed. Je kunt er dan voor kiezen om naar de speelgoedwinkel te gaan en daar iets te kopen van de favoriete characters van je kind. Dit is ongetwijfeld erg leuk, maar ook wel voordehandliggend. Wil jij het gevoel geven dat je kind een echte winnaar is? Dan is het erg leuk om je kind hiervoor ook de prijs te geven, namelijk een medaille van Boccale. Naast dat je kind het gevoel krijgt een winnaar te zijn, wordt hij of zij ook extra gemotiveerd om de volgende keer naar de sportles te gaan. Dit is dan ook een ideaal kado wanneer je kind angstig of zenuwachtig is voor een sportles. Een medaille is natuurlijk ook leuk om als kleinigheidje te geven naast een leuke activiteit.