Top
  >  Mode & Beauty   >  Stijlvolle kapsels zomer 2010

kapsels zomer 2010
Als je er stijlvol en verzorgd uit wilt zien, ben je vaak veel tijd kwijt aan het doen van je haar. Maar niet iedereen heeft hier altijd de tijd voor, met een drukke baan en een gezin. Toch zijn er een aantal kapsels voor zomer 2010 die je wellicht uit de brand kunnen helpen.

Het is misschien wel makkelijk om je haar gewoon in een staart te doen, of zelfs helemaal kort te laten knippen, maar er zijn betere en mooiere opties. Met de volgende makkelijke en stijlvolle kapsels voor zomer 2010 zul je waarschijnlijk nog wel iets met je haar moeten doen elke dag, maar lang niet zoveel als het resultaat doet vermoeden. De onderstaande kapsels zijn namelijk snel en makkelijk te stylen.

De korte Bob
De korte Bob

Dit kapsel kan er lichtelijk wild en nonchalant uit zien, wat ideaal is voor als je weinig tijd hebt. De lengte van je haar komt tot onder de kin, waardoor je er nog makkelijk een paar krullen in kan zetten. Om extra volume te creëren kam je deze een keer door en je krijgt een sexy en speelse look. Aan de andere kant kun je het kapsel ook klassiek en netjes maken, door je haar simpelweg stijl en glad te maken.

De lange Bob

Dit kapsel is bijna hetzelfde als de originele korte Bob, maar nu komt je haar tot op je schouders. Deze coupe heeft weinig nodig om er fris en jong uit te zien. Je kunt er eigenlijk alles mee, zoals er krullen in zetten, stijl maken,opsteken of in een sportief staartje doen.

Stijl haar zonder stijltang

Het ziet er toch net wat verzorgder uit, als je je haar even door de stijltang haalt. Om dit nu niet elke ochtend weer te moeten herhalen, is er een oplossing. Je kunt je haar namelijk met een Brazilian Hair Straightening laten behandelen. Deze bevat het middel keratin wat ervoor zorgt dat je haar zacht, glanzend en pluisvrij blijft.

Laagjes en een pony

Als je net als ik gek bent op je lange lokken en deze wilt houden, maar toch iets aan je kapsel wilt veranderen, zijn laagjes en een pony een goede keuze. De pony geeft je een compleet andere uitstraling, maar de rest van je haar blijft mooi lang. Doordat de verschillende laagjes mooi langs je gezicht vallen worden bepaalde aspecten meer geaccentueerd. Wat hier ook leuk aan is, is dat je deze plukken los kan laten hangen terwijl je de rest van je haar in een staart doet.

post a comment