Top
  >  Mode & Beauty   >  Kapsels voor zomer 2012


De zomer komt heel voorzichtig dichter bij en dit betekent dat de modewereld alle nieuwe trends heeft geshowd op de catwalk. Ook de kapsels voor zomer 2012 kwamen voorbij op het plankier

Kapsels zomer 2012

Weet jij nooit goed hoe je je haren moet dragen? Kijk dan naar de kapsels van zomer 2012! Alle looks zijn deze zomer helemaal trendy en kun je makkelijk zelf creëren. Hier zie je een aantal leuke, opvallende en draagbare haartrends.

Opgestoken


Met opgestoken haren sla je nooit de plank mis. Het is klassiek, tijdloos en al jaren trendy. Wel wordt er elk seizoen een andere draai aan de stijl gegeven. Aankomende zomer wordt opgestoken haar gedragen met mooie accessoires zoals parels, gouden en zilveren haarsieraden en aparte klipjes.

Victory Rolls


We gaan deze zomer terug naar de jaren 50. Dit zien we niet alleen terug in de modetrends, maar ook in de kapsels voor zomer 2012. Victory Rolls worden namelijk de nieuwe trend. Het is al meerdere keren gespot op de catwalk en ook celebreties zijn fan van deze stijl. Deze gedurfde look kun je zo gewaagd maken als je zelf wil. Door modellen wordt de pin up look overdreven gedragen met hele grote victory rolls. Voor het dagelijks leven kun je deze coupe natuurlijk ook wat subtieler houden.

Golvend haar


Een glamerous, volumineuze Hollywood coupe met golvend haar zullen we veel zien aankomend seizoen. Het kapsel a la Kate Middleton is deze zomer helemaal trendy. Vermijd plat, slap, sluik en stijl haar. Een volle coupe kun je zelf heel makkelijk creëren met een föhn, krultang, borstel en haarlak.

Middenscheiding


De scheidingen is net als opgestoken haar, een klassieker. Het verdwijnt nooit uit de haartrends, maar het wordt wel ieder seizoen anders gedragen. Deze keer dragen we de scheidingen in het midden. Vorig jaar zagen we vooral veel schuine scheidingen, maar deze worden nu vervangen door de middenscheiding.

Wetlook


Een geheel nieuwe trend van aankomend seizoen is de wetlook. Met deze coupe lijkt het net alsof je door de regen hebt gefietst. De haren ogen, door een overdaad aan gel, erg nat en vettig. Een voordeel aan deze trend is dat het weinig tijd kost en je het gemakkelijk zelf kunt creëren. Het enige wat je nodig hebt is een pot gel en 1 minuut de tijd.

Paardenstaart


De paardenstaart was al een lange tijd trendy, maar deze trend blijft nog even plakken. De paardenstaart kan op verschillende manieren gedragen worden variërend van strak naar achter, rommelig of met accessoires.

Vlecht


De vlecht behoort ook aankomend seizoen ook nog tot de kapsels van zomer 2012. Bij de vlechtentrend geldt dat alles mag. Van rommelige visgraatvlechten tot een opgestoken creatie, alles kan en mag. Ditmaal is het wel de bedoeling dat de vlecht nonchalant gedragen wordt en er niet piekfijn uitziet.

Foto’s via Style