Top
  >  Lifestyle   >  Kerstbeurs 2009

kerstbeurs
Van 25 tot en met 29 november vindt de grootse kerstbeurs van Nederland plaats. Tijdens deze dagen wordt het Kasteel de Haar omgetoverd tot een sprookjesachtig kerstdecor.

Dit jaar wordt alweer de 12de editie van de Country & Christmas Fair gehouden. Honderden vuurkoren, kerstbomen en feestverlichting samen met het mooie Kasteel de Haar maken van deze kerstbeurs een onvergetelijk evenement.

Ditmaal belooft de fair nog mooier te worden dan ooit tevoren. Zo zijn er ruim 200 exposanten met kerst en lifestyle artikelen, een ijsbaan van 450 m2, verschillende optredens van onder andere een a capella zangkoor en een spectaculaire ijsshow en kun je op verschillende plekken genieten van een hapje en een drankje.

De Country & Christmas Fair vindt plaats van 25 tot 29 november 2009 rondom Kasteel de Haar in Haarzuilens bij Utrecht. De entreeprijs voor deze kerstbeurs voor volwassenen is 16 euro en voor 65plussers 14 euro. Voor kinderen van 12 tot 16 jaar betaal je 9 euro en kinderen jonger dan 12 jaar zijn gratis. Ook kun je entreekaarten in de voorverkoop kopen, de prijs voor zowel een volwassenen als 65plussers wordt dan 13,50 euro.