Top
  >  Lifestyle   >  6 kerstfilms voor 2013

Kerstfilms 2013
Met de feestdagen is het gezellig om met de familie een film te kijken. Daarom vind je hieronder 6 kerstfilms voor 2013.

Tijdens de kerstperiode komen er vaak een aantal films uit die passen binnen het thema van de feestdagen. Dit kan variëren van een leuke tekenfilm voor de kinderen tot een romantische kerstfilm. De volgende 6 kerstfilms voor 2013 zijn leuk voor jong en oud en ideaal voor de koude en donkere dagen.

Midden in de Winternacht

In Midden in de Winternacht ziet Max een week voor Kerst een eland door het dak van een schuur vallen. Het dier, genaamd Moos, kan praten en werkt voor de Kerstman. Tijdens een testvlucht is Moos de controle over de arrenslee verloren waardoor de Kerstman is neergestort.

Midden in de Winternacht draait sinds 27 november in de bioscoop.

Frozen

Frozen is een ijskoud en vervloekt koninkrijk. Om de vloek te verbreken besluit Anna om haar zus Elsa, de ijskoude sneeuwkoningin, te vinden. Hierbij krijt ze hulp van Kristoff, een stoere bergbewoner, en Olaf, een grappige sneeuwpop.

Engelse trailer

Nederlandse trailer

Frozen is sinds 11 december in de bioscoop te zien.

Free Birds

Free Birds gaat over Reggie, een kalkoen, die niet wil worden opgegeten tijdens de feestdagen. Hij start daarom een missie om kalkoen van het menu te schrappen. Om dit van elkaar te krijgen breekt hij samen met zijn vriend Jake in bij legerbasis waar een tijdmachine staat, om zo terug in de tijd te kunnen.

Engelse trailer

Nederlandse trailer

Deze film draait sinds 11 december in de bioscoop.

Angels Sing

Angels Sing gaat over Michael Walker. Als kind was Michael dol op Kerst, maar door een ongeluk heeft hij nu een enorme hekel aan het feest. Maar als zijn zoon een ongeluk krijgt, beseft Michael dat het anders moet. Hij krijgt hierbij een duwtje in de goede richting van een man genaamd Nick.

Angels Sing wordt niet in de Nederlandse bioscopen vertoond.

A Madea Christmas

In A Madea Christmas wordt Madea door haar zus Eileen overgehaald om Kerst te vieren bij haar dochter Lacey, die van niets weet. De 2 vrouwen komen tijdens dit bezoek voor een grote verrassing te staan. Zo worden ze voorgesteld aan Connor.

A Madea Christmas is in Nederland niet in de bioscoop te zien.

The Best Man Holiday

The Best Man Holiday is het vervolg op de film The Best Man uit 1999. Na jaren komt een groep oude schoolvrienden weer samen om Kerst te vieren. Ze komen er tijdens deze dagen achter dat de rivaliteit en romantiek van vroeger nog altijd niet is verdwenen.

Deze film draait niet in de Nederlandse bioscopen.