Top
  >  Lifestyle   >  6 kerstfilms voor 2014

2014 kerstfilms
De feestdagen zijn natuurlijk het perfecte moment om een kerstfilm te kijken. Daarom staan hieronder 6 kerstfilms voor 2014.

In de decembermaand verschenen er altijd een aantal films die passen bij de feestdagen. Dit jaar is de klassieker Annie in een modern jasje gestoken en zijn er verschillende komedies en romantische films. De onderstaande kerstfilms voor 2014 zijn ideaal voor de koude en donkere dagen.

Zoek je tijdloze kerstfilms? Klik hier voor 10 leuke kerstfilms.

Pak van mijn Hart

De broers Tom (Benja Bruijning) en Niek (Fedja van Huet) hebben samen een kledingverhuurbedrijf en Sinterklaascentrale. Ze zijn net gestart met de voorbereidingen voor de decembermaand, als Julia (Chantal Janzen) binnenloopt met een aanbod dat alles verandert. De mannen worden door deze opdracht geconfronteerd met tradities, familiekwesties en natuurlijk de liefde.


Pak van mijn Hart is nu in de bioscoop te zien.

Gooische Vrouwen 2

Als Claire terugkomt uit Burkina Faso herkennen haar vriendinnen haar nog amper. Martin is echter niets veranderd en gaat nog altijd vreemd en Cheryl heeft er genoeg van en wil scheiden. Anouk is ook ongelukkig in de liefde, terwijl Roelien juist gaat trouwen met Evert. De vriendinnen gaan ditmaal op wintersport in Oostenrijk. Kortom, geen typische kerstfilm, maar wel liefde, sneeuw en glühwein.


Gooische Vrouwen 2 draait vanaf 4 december in bioscoop.

Annie

Annie (Quvenzhané Wallis) is als baby door haar ouders achtergelaten en leidt een zwaar leven bij haar pleegmoeder Miss Hannigan (Cameron Diaz). Alles verandert wanneer de rijke Will Stacks (Jamie Foxx), op aanraden van assistente Grace (Rose Byrne), Annie onder zijn hoede neemt. Hij hoopt met deze daad stemmen te winnen en gekozen te worden tot burgemeester van New York.


Annie is vanaf 17 december in de bioscoop te zien.

An Evergreen Christmas

Als de vader van Evie Lee (Charleene Closshey) overlijdt, gaat ze terug naar haar geboorteplaats voor de begrafenis. Als oudste kind wordt ze aangewezen als executeur van kerstboomboerderij van haar familie. Hierdoor moet ze kiezen tussen haar eigen muziekcarrière of het familiebedrijf.


An Evergreen Christmas draait niet in de Nederlandse bioscoop.

A Magic Christmas

Jack Carter heeft niet zo echte band met zijn kinderen als hij zou willen. Zijn 17-jarige zoon Kyle is voortdurend bezig met sport en vertrekt binnenkort naar de universiteit en zijn dochter Sienna is altijd met haar telefoon in de weer. Voor Kerst besluit Jack zijn gezin meet te nemen naar een huisje in de bergen zonder technologische afleidingen.


A Magic Christmas is in Nederland niet in de bioscoop te zien.

A Merry Friggin’ Christmas

Boyd Mitchler (Joel McHale) en zijn gezin moeten deze Kerst doorbrengen met zijn aparte familie. Eenmaal bij zijn ouders ontdekt Boyd dat hij de kerstcadeaus voor zijn zoon thuis heeft laten liggen. Samen met zijn vader (Robin Williams) rijdt hij het hele eind terug om de cadeaus op te halen om ze op tijd onder de kerstboom te kunnen leggen.


A Merry Friggin’ Christmas draait niet in de Nederlandse bioscopen.