Top
  >  Lifestyle   >  Kunnen we dit jaar weer op vakantie?

Inmiddels hebben we al langer last van een virus waardoor we helemaal niet of minder gemakkelijk op vakantie kunnen. Natuurlijk hopen we dat we deze zomer wel op vakantie kunnen en heerlijk kunnen genieten van de zon in een warm land. Of we daadwerkelijk naar het buitenland op vakantie kunnen is natuurlijk afhankelijk van de regels op dat moment. Gelukkig kunnen we in Nederland ook steeds vaker genieten van de zon en ook dan is het belangrijk dat je goed voor de dag komt.

Bikini’s

Ten eerste kunnen mooie bikini sets op een vakantie natuurlijk niet ontbreken. Wanneer het warm is loop je immers het liefst de hele dag in je bikini. Wanneer je op vakantie bent in het buitenland of in Nederland en het weer is lekker, trek je dan ook gelijk je bikini aan om even lekker bij te kleuren of een duik in het zwembad te wagen. Gelukkig zijn er veel verschillende soorten bikini’s zodat er ook een bikini voor jou tussen zit. Heb je bijvoorbeeld vak last van de bandjes om je nek of over je schouders? Dan kun je de volgende keer misschien beter kiezen voor een bandeau bikini, waarbij er geen bandjes meer aan je bikini zitten. 

Strandkleding

Wanneer je klaar bent met zonnen en zwemmen, moet er natuurlijk ook nog even gegeten worden. Je wilt dan niet helemaal nat en onbekleed naar de beach bar lopen om een drankje en wat te eten te halen. Zorg er dan ook voor dat je altijd wat bij je hebt om over je bikini aan te doen als je een dagje naar het strand gaat. Kies bijvoorbeeld voor een leuke jurk die je gemakkelijk even over je bikini of badpak kunt aantrekken. Bovendien is het ook leuk om een two piece set aan te trekken over je bikini. Dit is een set, bijvoorbeeld een top en rok, van dezelfde stof en in dezelfde print. Hierbij is het dan ook erg leuk dat je strandkleding dezelfde kleur of print is als je bikini of badpak. Zo past alles bij elkaar en kom je zeker goed voor de dag, of dit nu op een tropische bestemming is of voor een dagje strand in Nederland.