Top
  >  Eten & Drinken   >  3 leuke terrassen in Amsterdam


Nu de zon zich steeds vaker laat zien, is er natuurlijk niets prettiger dan op je vrije dag een terrasje bezoeken. Heerlijk in de zon een lekker koud drankje drinken kan perfect op deze 3 leuke terrassen in Amsterdam.

Een dagje winkelen onderbreken om even uit te rusten op een terras, is wat we met het mooie weer allemaal graag doen. Maar ook samen met familie, vriendinnen of je partner op een zonnig terras zitten is heerlijk. Of je nu samen met anderen gaat, of in je eentje een kopje koffie wil drinken op een terras, op deze 3 leuke terrassen in Amsterdam kan het allemaal!

De Vondeltuin


De Vondeltuin is een mooi terras gelegen in het Amsterdamse Vondelpark. Op dit terras kun je met het mooie weer heerlijk genieten van de zon, maar ook als het iets minder mooi weer is kun je hier terecht voor een hapje of drankje. De Vondeltuin beschikt namelijk over een overkapping, waar je dan onder kunt zitten. In de zomer is het terras tot ’s avonds laat open, waar je dan gezellig zit omgeven door fakkels en kaarsjes. Ook voor een uitstapje met het gezin is De Vondeltuin een leuke plek, want in het Vondelpark kunnen de kinderen heerlijk spelen. Je vindt De Vondeltuin in het Vondelpark op nummer 7.

Westergasterras


Als je in de buurt bent van de Westergasfabriek, dan kan een bezoekje aan het Westergasterras niet ontbreken. Dit mooie, grote terras is gelegen tegenover de Gashouder op het Konne plein. De houten tafels stralen een gezellige, nonchalante sfeer uit en je kunt er heerlijk aan lunchen. Doe je liever relaxed een drankje? Dan ben je hier ook aan het juiste adres, want hangend in een zitzak kun je lekker je koude drankje nuttigen.

De Ysbreeker


Dit mooie terras ligt op een toplocatie, namelijk aan de Amstel. Je kunt hier tot rust komen en de krant lezen, maar ook gezellig bijpraten met vriendinnen. Aan eten geen gebrek, want je kunt in De Ysbreeker de hele dag door goede maaltijden bestellen. Heerlijk gaan zitten na een dagje Amsterdam kan hier tot laat, want het terras is lang geopend. De Ysbreeker is te vinden op Weesperzijde 23.

post a comment