Top
  >  Eten & Drinken   >  3 leuke terrassen in Den Haag


Tijdens het zomerse weer wil je natuurlijk heerlijk van de zon genieten op een terras. Daarom vind je hieronder 3 leuke terrassen in Den Haag.

In Den Haag kun je goed winkelen en er zijn talloze terrassen waar je wat kunt eten en drinken. Je kunt hier terecht met vriendinnen of gezellig met je gezin er even tussenuit. Op het Plein vind je veel terrassen, maar ook op andere plaatsen in de stad zijn genoeg gezellige terrasjes te vinden. De leukste 3 terrassen in Den Haag staan hieronder.

Plein XIX


Als je van borrelen houdt, dan kan een bezoekje aan Plein XIX in Den Haag niet ontbreken. Donderdag en vrijdag is er namelijk een borreluur, dat bij veel mensen geliefd is. Dan worden er namelijk lekkere hapjes geserveerd, kun je zomers een lekker koud drankje drinken en is er gezellige muziek. In de zomer is het dus één en al gezelligheid op het terras van Plein XIX, gelegen op Plein 19.

De Pakschuit


Bij Grand Café de Pakschuit kun je heerlijk eten op het terras. De Pakschuit is een terrasboot waar je kunt genieten van een hapje en drankje in de zomerzon. Je moet wel houden van de Spaanse keuken, want er worden voornamelijk Spaanse tapas en goede wijnen geserveerd. Je vindt De Pakschuit aan de Dunne Bierkade nummer 21.

Café La Fayette


Café La Fayette is een gezellig terras op het Plein, waar je uitkijkt op het Binnenhof. Het café beschikt over een groot terras waar je zomers van de zon kunt genieten. Je kunt hier lekkere broodjes eten en verse vruchtensap drinken. Café La Fayette is gelegen aan het Plein op nummer 15.