Top
  >  Eten & Drinken   >  Lichtgevende onderzetters van Philips


Heb je binnenkort een feestje en wil je geen saai viltjes op tafel? Dan zijn de glazen lichtgevende onderzetters van Philips de oplossing.

De glazen lichtgevende onderzetters van Philips zijn onderdeel van de lumiware lijn en zijn voorzien van LED verlichting. Als je een glas op de onderzetter plaatst, wordt de inhoud van een gewoon drankje omgetoverd in een stralende lichtgevende cocktail.

Deze ietwat magische onderzetters hebben een elegante vierkante vorm, met in het midden een cirkel om het glas op te zetten. Als de LED verlichting brandt, straalt het licht naar boven en wordt wat op de onderzetter staat verlicht. Je kunt de onderzetter eenvoudig aan en uit zetten en van kleur veranderen door deze te kantellen.

De onderzetters zijn waterdicht en kunnen dus zowel binnenshuis als buiten gebruikt worden. Bovendien werken ze op batterijen, waardoor je tijdens het gebruik geen stroom nodig hebt. De lichtgevende onderzetters worden opgeladen door de draadloze inductieoplader, waarna je ze ongeveer 6 uur lang kunt gebruiken.

De lichtgevende onderzetters van Philips worden verkocht per set van 4 voor €59,95.