Top
  >  Mode & Beauty   >  7 make-up trends voor zomer 2012


Vind je dat je make-up een beetje aan verandering toe is? Dat komt mooi uit, want hieronder vind je de meest voorkomende make-up trends voor zomer 2012.

Lekker naturel doet het erg goed deze zomer, maar ook eyeliner en kleur zie je veel in de make-up trends voor zomer 2012 terugkomen. Je kunt dan ook helemaal zelf bepalen en variëren van weinig tot veel make-up. Het is net waar je zin en tijd voor hebt.

Poppen


Bij de make-up trends van deze zomer is het in om bij het opmaken een pop als voorbeeld te nemen. Als je van jezelf al gezegend bent met mooie volle wimpers is het niet veel werk. Breng wat volumineuze mascara aan op je wimperharen, stift je lippen roze en poeder je wangen met wat roze blush en je hebt het popperige effect al.

Volle wenkbrauwen


Er zijn maar weinig vrouwen die van volle wenkbrauwen houden, maar ben jij iemand die dat mooi vindt? Dan heb ik goed nieuws want ze mogen weer lekker dik dit seizoen. Laat je haartjes daarom maar groeien, wel in de natuurlijke vorm natuurlijk. Dit scheelt ook weer wat epileerwerk, maar blijf ze wel netjes bijhouden.

Naturel


De naturellook is helemaal in, vrouwen zijn immers sexy genoeg zonder make-up. Ideaal als je in de ochtend tijd te weinig hebt! Je kunt namelijk echt gewoon zonder make-up de deur uit volgens de make-up trends van zomer 2012. Als je de naturel wel mooi vindt, maar toch liever niet zonder de deur uitgaat. Gebruik dan alleen een beetje mascara en een dunne streep eyeliner.

Knallende ogen


Knallende ogen, als in een ware kleurexplosie, horen ook bij de make-up trends. Als je van kleur houdt kun je binnenkort lekker je gang gaan, want oogschaduw en mascara in felle kleuren zijn helemaal trendy. Wil je het graag uitproberen, maar ben je bang dat het te druk oogt gebruik dan alleen felle make-up als je basiskleuren als zwart, wit en blauw aanhebt.

Felgekleurde lippen


Houd je ervan om je lippen een kleurtje te geven? Dan past de felgekleurde lippen make-up trend voor zomer 2012 goed bij jou. Nu kun je eindelijk lekker los gaan met lippenstift zonder dat er mensen zijn die je raar aankijken. Zelfs kleuren als felroze en blauw doen het goed op je mond deze zomer. Pas wel op dat je het niet combineert met knallende ogen. Zo is het namelijk ook weer niet bedoeld.

Goud en zilver


Een glittertje hier en een glittertje zijn helemaal trendy komend seizoen. Het was op de catwalk een beetje te zien op je lippen en wenkbrauwen, maar toch het meest op de ogen. Deze trend is trouwens goed te combineren met een voor de rest naturel gezicht. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen een dun zilveren streepje op je arcadeboog te tekenen en verder geen make-up op te doen. Je gezicht valt namelijk op die manier al genoeg op.

Kittige ogen


Een flinke streep eyeliner gebruiken om een paar kittige ogen te creëren kan weer. Als je liever van een dun lijntje houdt kan dit ook, zolang je maar een streepje buiten je ooglid laat komen en naar boven laat wijzen. Je moet immers wel een katachtige oogopslag hebben.

Foto’s via Style