Top
  >  Mode & Beauty   >  The Master Perfumer dames- en herengeuren

The Master Perfumer geuren van Kruidvat 2
Een parfum is een perfect cadeau voor de feestdagen, maar daar kleeft meestal wel een behoorlijk prijskaartje aan. The Master Perfumer dames- en herengeuren zijn een betaalbaar alternatief voor prijzige parfums. Deze Kruidvat eau de toilettes zijn van vergelijkbare kwaliteit en hebben een eerlijke prijs.

The Master Perfumer collectie bevat zowel dames- als herenparfums. De geuren hebben een echte Kruidvat prijs, iets wat je niet zou denken als je de eau de toilettes ruikt en de verpakking ziet. De damesgeuren van 50 ml en de herengeuren van 100 ml kosten slechts 7,99 euro. Daarnaast zijn er ook tasverstuivers van 15 ml die 3,49 euro kosten en verschillende geschenkverpakkingen van 8,99 euro. Deze pakketten bestaan uit een eau de toilette van 50 ml en een showergel van 150 ml. De parfums kunnen tegen deze prijzen worden aangeboden omdat Kruidvat geen duur model of celebrity gebruikt en geen grote marketingcampagne voert, waardoor kosten worden bespaard.

The Master Perfumer geuren van Kruidvat 3

Ik vind de Kruidvat The Master Perfumer geuren een ideaal cadeau voor Sinterklaas of Kerst. De geuren zien er luxe uit, ruiken lekker en zijn mooi verpakt. Daarnaast zijn de bijbehorende prijzen ook nog eens leuk voor je portemonnee in de toch al prijzige decemberperiode.

Dames- en herengeuren

De eau de toilettes zitten verpakt in stijlvolle flacons. Voor de dames zijn het klassieke, ronde flesjes en voor de heren robuuste, rechthoekige exemplaren. Op het etiket staat naast de naam ook een nummer, wat staat voor het serienummer dat door de parfumeur is geselecteerd. Daarnaast staan ook de belangrijkste geurnoten op het flesje

The Master Perfumer collectie bevat 5 geuren voor dames en 4 geuren voor heren. De geuren ruiken heerlijk en variëren van bloemig en warm tot fris, waardoor er voor ieder wat wils is. De parfums blijven ongeveer 6 uur op de huid hangen.

Dames

The Master Perfumer geuren van Kruidvat

  • Rose No 8: pear, rose, sandelwood
  • Orange Blossom No 15: grapefruit, neroli, musk
  • Cherry Bloom No 18: raspberry, cherry blossom, blond wood
  • Violet Orchid No 22: Vanilla, orchid, patchouli
  • Amber No 53: peach, jasmine, amber

Heren

The Master Perfumer geuren van Kruidvat Heren

  • Blue Spice No 25: orange, cinnamon, tonka bean
  • Black Wood No 28: lemon, pathouli, cedarwood
  • White Cedar No 43: Tangerine, cardamom, cedar
  • Marine Aqua No 45: bergamot, marine, musk

Klik hier voor meer informatie.