Top
  >  Geen categorie   >  Meiden en vrouwen ook steeds actiever met gaming bezig

In tijden van corona hebben we allemaal wat meer tijd over. We zijn meer thuis en kunnen minder erop uit. Eerst vond je het heerlijk om niks te doen, maar na een tijdje ga je toch op zoek naar nieuwe bezigheden. Nadat je je hele huis hebt opgeruimd, genoeg me-time hebt gehad en alles series en films op Netflix wel hebt uitgekeken, ga je op zoek naar nieuwe hobby’s. Hierdoor zijn meiden en vrouwen ook steeds actiever geworden wat betreft gaming. Dus ben je op zoek naar een nieuwe hobby of bezigheid en weet je niet meer wat je moet doen? Wellicht is gamen dan ook wel iets voor jou. Lees snel verder voor inspiratie voor games voor meiden en vrouwen. 

Games voor op de computer

Bij games denk je misschien meteen aan voetbal games zoals FIFA of actie- of schietspellen. Hierdoor denk je bij gaming gelijk aan mannelijke spellen, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Natuurlijk kunnen deze games ook gewoon gespeeld worden door vrouwen en meiden en deze games zijn dan ook enorm populair onder het vrouwelijk geslacht. Toch is het ook voor te stellen als je iets meer girly games wilt en een schietspel niet jouw favoriet is. Eigenlijk voor elk devices heb je genoeg keuze aan games voor vrouwen of meiden. Er zijn dan ook verschillende sites met spellen, waar erg veel keuze is. Daarnaast kun je ook een pc spel kopen, zoals de Sims. Hierin kun je eigen leven leiden met je eigen gezin, in je eigen stad of dorp. Je kunt alles helemaal aanpassen zoals jij dat wilt. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog genoeg andere pc spellen.

Games op je smartphone

Daarnaast kun je natuurlijk ook erg gemakkelijk een game downloaden op je smartphone. Even naar de app store van jouw device en je krijgt een scala aan games die je – meestal gratis – kunt downloaden. Deze games kun je vaak ook nog eens online spelen, waardoor je op afstand ook met je vrienden kunt spelen. In jouw app store is het verstandig om te filteren op een categorie die jij interessant vindt. Denk bijvoorbeeld aan de categorie simulatie, waarbij er spellen te vinden zijn waarin je je eigen stad kunt bouwen of juist je eigen restaurant of kledingwinkel kunt openen. Kortom er is genoeg keuze!

Geld verdienen met games

Een andere reden waarom games onder vrouwen en meiden tegenwoordig zo populair is, is misschien wel omdat je er geld mee kunt verdienen. Dus ga je liever voor de real-deal en wil je geld verdienen met het spelen van games? Een optie is dan om een game te streamen, dit kun je live doen, maar ook later op bijvoorbeeld YouTube plaatsen. Toch duurt dit erg lang voordat je hier wat geld aan verdient. Je moet dan namelijk genoeg kijkers hebben en die moet je opbouwen. Je kunt natuurlijk ook nog op een andere manier geld verdienen met games. Dit kan je doen door deel te nemen aan een online casino. Speel bijvoorbeeld verschillende dice games. Ook hierin heb je enorm veel keus, waardoor er altijd wel een spel te vinden is wat jij leuk vindt.