Top
  >  Lifestyle   >  Modefabriek Amsterdam 2010


De modefabriek wordt op 25 en 26 juli 2010 voor de 29ste keer gehouden in Amsterdam. De zomereditie van deze beurs belooft de aanwezigheid van trendy en nieuwe merken, die inspelen op de laatste modetrends en innovaties op het gebied van design.

Tijdens de modefabriek 2010 zullen  minstens 600 modelabels aanwezig zijn, zowel van nationale als internationale bekendheid. Deze zullen hun nieuwste collecties tonen. Maar naast gevestigde modemerken zullen ook jonge en opkomende ontwerpers hun talenten presenteren. Dit doen ze door middel van een catwalkshow, waar ze onder andere avant-garde en meer draagbare collecties laten zien. Hoewel de beurs  in eerste instantie om mode draait, zal het geheel worden aangevuld met moderne kunst, hedendaagse muziek en designer ingerichte zithoeken.

De modefabriek vindt plaats op 25 en 26 juli 2010 en wordt gehouden in de RAI in Amsterdam. De beurs opent zijn deuren om 10.00 uur, om vervolgens weer te sluiten om 18.00 uur. Entreebewijzen zijn bij te deur verkrijgbaar en kosten 17,50 per kaartje. Klik hier voor meer informatie over de Modefabriek 2010.