Top
  >  Eten & Drinken   >  Model verdient geld door 10.000 calorieën per dag te eten

Model eet 10000 calorieen per dag
Hoewel veel modellen niet meer lijken te eten dan een blaadje sla, laat Caitlin Finley zien dat het ook totaal anders kan. Dit model eet maar liefst 10.000 calorieën per dag.

De 22-jarige Caitlin, uit Kentucky in de Verenigde Staten, weegt 190 kilo. Ze heeft een schrikbarend hoog BMI van 80, terwijl een gezond BMI tussen de 18 en 25 is. Dagelijks eet dit model zo’n 10.000 calorieën en daar verdient ze haar geld mee. Ze werkt als webcamgirl en wordt betaald om voor de camera te eten of haar buik te schudden.

Toen Caitlin 7 jaar oud was, woog ze al 54 kilo. Tot haar 16de was ze erg ongelukkig en werd ze veel gepest. “Mijn kindertijd was moeilijk, ik werd gepest en ik huilde heel veel. Maar alles veranderde toen ik een website zag met zware modellen. Een model van 300 kilo zag eruit als een godin”, vertelt de Amerikaanse.
Caitlin Finley
Toen ze 18 was, werd Caitlin een webcamgirl. Hierdoor kreeg haar zelfvertrouwen een enorme oppepper. Ze vond het heerlijk dat mensen haar mooi vonden en niet pesten om haar gewicht. Inmiddels heeft ze online een hele groep fans opgebouwd.

Doel is 250 kilo wegen

Ondanks haar hoge gewicht wil Caitlin nog zwaarder worden. Tegen haar 30ste wil ze rond de 250 kilo wegen en één van de grootste namen in de supersize big beautiful woman scene zijn. Haar doel is dan ook om zo dik mogelijk te worden, zolang ze daardoor maar niet aan bed gekluisterd is.