Top
  >  Lifestyle   >  Modetrends voor de zomer 2021

De zon is inmiddels al een aantal keer voorbij gekomen in 2021 en de eerste zonnestralen zijn dan ook een feit. Niet meer jezelf helemaal inpakken tegen de kou met dikke truien, lange broeken en dikke jassen. Het is nu dan ook tijd om weer eens een kijkje te nemen naar de jurkjes en rokjes die in je kast hangen. Daarnaast is het natuurlijk ook altijd leuk om nieuwe kleding aan te schaffen voor een nieuw seizoen. Dan is het wel handig als je op de hoogte bent van de modetrends voor de zomer van 2021. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Oversized

Ook dit jaar zullen er weer genoeg oversized items in de winkels hangen en dit is dan ook een must voor in jouw kledingkast. Eigenlijk maakt het niet uit welk item het is, als het maar groter is dan ‘normaal’. Ga bijvoorbeeld voor een leuke oversized witte blouse of kies voor een oversized jas. Je kunt zelfs kiezen voor een grote oversized tas. Wanneer je een kleinere maat hebt, kun je deze trend natuurlijk op alle kleding toepassen. Als je huidige maat s is, probeer dan eens een maat l of xl en je zult versteld staan van het effect.

Two piece sets

Bovendien zijn two piece sets het ook helemaal dit jaar en dit kan in verschillende varianten voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan een leuk tweedelig pak voor op de werkvloer of juist om alledaags te dragen. Er zijn erg veel verschillende kleuren en prints verkrijgbaar. Daarnaast kun je ook kiezen voor een comfy two piece set in de vorm van een joggingpak. Ook deze zijn er in allerlei soorten en maten. Wil je een leuk en toch een beetje een sexy joggingpak? Ga dan voor een two piece set met een cropped bovenkant, waardoor een stukje van je buik te zien zal zijn. Wanneer het echt warm weer is, kun je ook kiezen voor een two piece set, bijvoorbeeld in de vorm van een rokje met een bijpassende top. 

Kortom, er zijn dus ook dit jaar weer genoeg leuke trends. Er zijn nieuwe trends, maar we nemen ook trends mee uit vorig jaar. Maak er dus zelf een leuke combinatie van en pas het toe op jouw stijl. Daarnaast is het nu natuurlijk wat minder makkelijk om naar een winkel te gaan en uitgebreid te gaan shoppen. Gelukkig kun je ook je nieuwe zomeritems gemakkelijk online aanschaffen via een online webshop zoals Expresswear.nl. Zo heb je binnen no time de leukste items van Expresswear in huis en ben je helemaal klaar voor de zomer!