Top
  >  Mode & Beauty   >  Nieuw jurkje die vetrollen onzichtbaar maakt


Nooit meer passend ondergoed onder dat strakke jurkje en nooit meer vetrolletjes die boven je broek uitkomen. Zou het dan nu echt verleden tijd zijn?

Als we kledinglabel George mogen geloven is dat wel het geval. Ze menen een zwart jurkje ontworpen te hebben die ervoor zorgt dat je er strakker en slanker uitziet. Naast een jurkje heeft het merk ook een rok op de markt gebracht.

De kledingstukken zijn uitgerust met een ingebouwde figuurcorrectie, die ervoor zorgen dat het middel van de vrouw met vijf centimeter dunner wordt, beweert het kledinglabel. De kledingstukken zijn bedacht om voortaan weer mooie lingerie te kunnen dragen. Alleen lijkt het idee verdacht veel op figuurcorrigerend ondergoed omdat dezelfde stof is gebruikt.

Een manager van het kledinglabel laat weten dat vrouwen zich nu niet meer hoeven af te beulen in de sportschool om het perfecte figuur te bereiken, en dat we trots moeten zijn op onze rondingen en niet moeten proberen om van ze af te komen.

De kledingstukken zijn tot nu toe alleen nog te koop bij kledingketen Asda. Het jurkje kost rond de dertig euro en het rokje rond de twintig euro. Wanneer de kledingstukken te koop zullen zijn in Nederland is nog niet bekend.